Fullt tryck på internetdagar

gustaf_internetdagarna

GS_ID14

Gustaf Sjöberg, vd för Södermalms snabbkopiering var på internetdagarna.

På internetstiftelsen årliga internetdagar fick bland annat instagram-printern stor uppmärksamhet. Genom att tagga bilderna på ett visst sätt skrevs bilderna ut direkt på fotopapper i någon av de specialutvecklade skrivarna på plats.

I vimlet fanns Gustaf Sjöberg, vd för Södermalms snabbkopiering och styrelsemedlem i Grafkom, som berättade att de jobbar mycket med arrangören kring olika trycksaker och display-produkter.

– Vi är med och kommer med idéer. Det finns definitivt behov av trycksaken när det handlar om information och lärande om internet, och det är ökande konstaterar Gustaf.

Text och bild: Ulf Sunnberg (LinkedIn) jobbar som konsult inom publishing och grafisk kommunikation i bolaget South Bridge/Clear Edge. Han är ordförande i nätverket GrafKom och medgrundare till Mcro the Print Liberation Company. Ulf har tidigare arbetat på Statskonsult, Aldus, Adobe och EFI och är en av huvudtalarna på mässan Sign & Print nästa år.

Åtta.45 investerar i ny plattform för digitaltryck – köper tre nya pressar

Åtta.45 investerar i flera inkjetpressar, en arkpress och ny mjukvara.

redaktionen@branschkoll.se

De köper Lenanders Grafiska

Stora förändringar i produktionen.

redaktionen@branschkoll.se

Startup bygger ny marknadsplats där företag kan byta till miljösmarta förpackningar

Ska bli länken som effektiviserar och automatiserar processen mellan förpackningsleverantörer och köpare. Målet är att hjälpa alla små och medelstora företag att byta till förpackningar som är bättre för miljön.

redaktionen@branschkoll.se

Industrigrupp förvärvar sin tredje etikett-aktör på kort tid – köper också in sig i Norge

Etikettmarknaden konsolideras ytterligare på den svenska marknaden.

redaktionen@branschkoll.se