Z-Profil söker Projektledare

Om jobbet

Gillar du att driva business och att hitta smarta lösningar i affärer?

Vi söker dig med hög social kompetens med förmågan att hitta kreativa lösningar för att få kunderna att älska våra tjänster lika mycket som vi gör.

Vi ser framför oss att du med stor entusiasm tar ansvaret för hela säljcykeln hos oss – från prospektering, bokningar och utförande av möten, till att stänga affärer med kunder.

Din nya arbetsplats

Z-Profil grundades 1988 och är idag en av Sveriges mest kompletta profilbyråer.

Vi är specialister på att skapa slagkraftig produktmedia som jobbar för dig när du själv inte kan vara på plats. Vi hjälper företag att skapa produktkommunikation som bygger varumärkeslojalitet och yrkesstolthet.

Hos oss finns stor kompetensbredd, från framtagande av idéskisser, grafisk formgivning till tillhandahållande av webbshoppar och logistik.

Genom ett stort kontaktnät över hela världen möjliggör vi specialanpassade lösningar till mycket konkurrenskraftiga priser. Vi levererar hela kedjan från utveckling av koncept, strategisk produktdesign, förädling, webbshop, lagerhållning och logistik, utifrån våra kunders varumärken och kärnvärden.

Vi skapar strategiska produkter av högsta kvalité, realiserar och vidareutvecklar våra kunders givna koncept och har som syfte att stärka och särskilja kundens varumärke, samt bygga starka och långsiktiga relationer både internt och externt.

Vårt erbjudande skall beröra och skapa känslor.

Vi är både ISO 9001:2015 och ISO 14001:2015-certifierade.

Vi söker dig som bockar av majoriteten av punkterna nedan

 • Kunskap om säljprocesser inom B2B
 • Flera års erfarenhet av arbetsmarknaden och är hungrig på mer
 • Är målmedveten, analytisk och motiveras av att stänga affärer
 • Har en förståelse för företagsekonomiska strukturer
 • Är en fena på att skapa förtroende i säljprocesser

Nedan erbjuder vi tillbaka

 • En viktig roll på vår expansionsresa som företag & bransch
 • Att vara en del av utvecklingen av våra tjänstelösningar
 • Ett roligt team med stöttande kollegor
 • Personlig utveckling med tyngd på sälj-, strategi- och processutveckling
 • Kollektivavtal (Såklart)

Låter detta lockande?

Urvalet sker löpande.

Ansök med din LinkedIn. Komplettera gärna din ansökning med ett mail till oss där du besvarar nedan frågor. Varför inte sticka ut lite extra och spela in en video och sända över till vår mail?

 • Varför är du intresserad av att arbeta på Z-Profil?
 • Vilken är ditt bästa säljegenskap och varför?
 • Beskriv också din senaste säljerfarenhet

Har du frågor gällande rollen? Vänligen kontakta rekrytering@zprofil.se

Läs mer här: Länk till originalannons alternativt annonsörens sajt

Teko går med i Euratex

Teko har nu anslutit sig till Euratex som är det förbund som representerar den europeiska textil- och klädindustrins intressen i EU.

– Det kommer många lagstiftningar framöver som berör oss och våra medlemsföretag så det är viktigt att vi kan vara med och påverka så tidigt som möjligt på europeisk nivå. Till exempel The Green Deal som är EU:s färdplan för hållbar ekonomi där flera delar påverkar textil- och modeindustrin, säger Anne Ludvigson, styrelseordförande i Teko, i ett pressmeddelande.

EU är enligt uppgift världens näst största exportör av textilier och kläder. 2019 kom 24 respektive 29 procent av världens försäljning Från EU.

Euratex representerar omkring 160.000 företag med en omsättning på 162 miljarder euro och 1,5 miljoner arbetstagare. Mer information hittar du här.

redaktionen@branschkoll.se

Leverantör öppnar nytt showroom i centrala Stockholm tillsammans med två andra varumärken

redaktionen@branschkoll.se

Profilservice-bröderna utsedda till årets unga företagare

profilservice

Adam och Johan Zollner som tillsammans driver WDP Profilserivce har utsetts till årets unga företagare i Linköping, i den årliga tävlingen som Företgarna anordnar.

Delar av motiveringen lyder så här:

Kunderna är allt från enmansföretag till globala verksamheter och oavsett omfattning kan företaget leverera varor efter varje kunds förutsättningar. Detta tack vare att organisationen är skalbar och smart uppbyggd. Allt från egen tryckproduktion in-house till ansvarsfull handel med lokal närvaro i Asien. Man satsar hårt på, att så långt det är möjligt, arbeta med cirkulär ekonomi och leverantörerna måste arbeta med justa villkor och hållbarhet. 
År 2015 bildades koncernbolaget Zollner Group där Profilservice ingår tillsammans med systerföretaget Nordic Souvenir och som de också driver flera projekt och löpande samarbeten med.
.. läs mer här.

I och med det här går man nu vidare till regionfinalen.

I videon nedan kan du se en 2 minuter lång intervju med bröderna Zollner som Företagarna gjort.

redaktionen@branschkoll.se

Team Workwear fortsätter värva medlemmar – ny yrkesbutik hoppar på

yrkeskläder

Senaste medlemmen i Team Workwear är Total Skydd & Underhåll, en yrkesbutik med bas i Flen som anslöt sig nu i början av juni.

– Det känns väldigt kul och spännande. Att kunna driva kedjan tillsammans mot nya gemensamma mål ger en otrolig möjlighet till utveckling för oss alla. Och med en gemensam plattform för inköp och marknadsföring blir vi otroligt starka tillsammans, säger Anders Karlsson, vd på Total Skydd & Underhåll i ett pressmeddelande.

Total Skydd & Underhåll grundades år 2000 och 2019 tog de nuvarande ägarna Sandra Åslund och Anders Karlsson över, efter att dåvarande ägare gick i pension.

Företaget jobbar med försäljning av arbetskläder och hygienprodukter under eget varumärke samt skyddsutrustning. Och den största delen av försäljningen sägs ske till företag, stat och kommuner.

– Vi är mycket glada över att ha Total Skydd & Underhåll med som nya medlemmar i kedjan. Anders och Sandra har mycket energi, lång erfarenhet från branschen och av att driva butik. Det ska bli kul att jobba med dem i deras och våra gemensamma satsningar framöver, säger Per Spett, kedjeledare på Team Workwear.

LÄS OCKSÅ: Team Workwear knyter till sig tre nya butiker

Den som räknar vet att det här blir den fjärde nya butiken som ansluter sig till Team Workwear-kedjan i år. Intresset för medlemskap i kedjan är stort berättar kedjeledare Per Spett:

– Intresset är stort och det finns ett tydligt behov av en frivilligkedja inom workwear idag – en marknad med många fristående butiker som drivs av duktiga entreprenörer som vill fortsätta att driva och utveckla sitt företag. För dem är vi en perfekt partner för att kunna stärka affären gentemot de centralägda kedjorna.

redaktionen@branschkoll.se