Skellefteå

Z-profil söker backoffice administratör

OM FÖRETAGET
Z-Profil grundades 1988 och är idag en av Sveriges mest kompletta profilbyråer

Vi är specialister på att skapa slagkraftig produktmedia som jobbar för dig när du själv inte kan vara på plats. Vi hjälper företag att skapa produktkommunikation som bygger varumärkeslojalitet och yrkesstolthet.

Hos oss finns stor kompetensbredd, från framtagande av idéskisser, grafisk formgivning till tillhandahållande av webbshoppar och logistik. Genom ett stort kontaktnät över hela världen möjliggör vi specialanpassade lösningar till mycket konkurrenskraftiga priser. Vi levererar hela kedjan från utveckling av koncept, strategisk produktdesign, förädling, webbshop, lagerhållning och logistik, utifrån våra kunders varumärken och kärnvärden.

Vi skapar strategiska produkter av högsta kvalité, realiserar och vidareutvecklar våra kunders givna koncept och har som syfte att stärka och särskilja kundens varumärke, samt bygga starka och långsiktiga relationer både internt och externt.

Vårt erbjudande skall beröra och skapa känslor.

Vi är både ISO 9001:2015 och ISO 14001:2015-certifierade.

DINA ARBETSUPPGIFTER
I din roll som BackOffice administratör arbetar du främst mot vårt säljteam både i Skellefteå och Umeå. Du ansvarar för våra digitala flöden, beställer från våra underleverantörer och säkerställer att leveranstider till slutkund håller uppsatt tidsplan.

I arbetet har du löpande kontakt med våra underleverantörer och ser till att förmedla relevant information vidare till kollegor och bevakar avvikelser i orderprocessen.

Då vi är en familjär arbetsplats där vi alla hjälps åt innebär tjänsten även att du kommer att vara delaktighet i övrigt förekommande arbetsuppgifter.


DIN BAKGRUND/DINA EGENSKAPER
Då vi strävar efter att digitalisera och automatisera så många delar som möjligt av vår verksamhet söker vi dig som har god fallenhet för IT. Du har mycket goda erfarenheter av administrativa arbetsuppgifter och digitala system. Vidare har du ett strukturerat och effektivt arbetssätt som gör att du har god koll på arbetsflöden och orderprocesser.
Som person är du nyfiken och positiv vilket gör du trivs när du får möjlighet att utveckla och förbättra arbetssätt. För att lyckas i denna roll är det viktigt att du är duktigt på att skapa goda relationer, är serviceinriktad och har lätt för att samarbeta med andra.

Du uttrycker dig obehindrat på svenska och engelska i både tal och skrift.
Goda kunskaper i Office365 är ett krav.

I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper.

INFORMATION OCH KONTAKT
Omfattning: Heltid
Sista ansökningsdag: 2021-09-05
Placeringsort: Skellefteå

Läs mer här: Länk till originalannons alternativt annonsörens sajt
Annons

Neh investerar i nytt evenemangsbolag och anställer vd till detsamma

Neh fortsätter fördjupa sina satsningar på eventbranschen.

redaktionen@branschkoll.se
Annons

Voky satsar på trycksaker – anställer fyra pers från ett tryckeri

”Kunderna ska inte behöva kontakta olika leverantörer för att få sina produkter.”

redaktionen@branschkoll.se
Annons

Ahlsell förvärv ännu en yrkesbutik i Norge

redaktionen@branschkoll.se
Annons

De har köpt Norges första Coloreel

redaktionen@branschkoll.se
Annons