Z-profil blir ny leverantör av arbetskläder till Norrmejerier

Z-Profil har fördjupat sitt samarbete med Norrmejerier och blir nu leverantör av arbetskläder till Norrmejeriers mjölkbönder.

– I tuffa tider blir vi oerhört glada och ödmjuka när ett varumärke som Norrmejerier vill satsa på oss, säger Jörgen Wikström, vd på Z-profil, i ett Facebook-inlägg.

Haft ett samarbete sen tidigare

Z-Profil är sedan tidigare leverantör av profilprodukter till Norrmejerier, men nu slänger man alltså in arbetskläder i mixen. Vidare ska man även bygga en webbshop till Norrmejeriers leverantörs-butik.

– Då vi tidigare har samarbetat med Z-Profil med gott resultat och då de har god kompetens och en stark lokal förankring, så föll sig valet på dem naturligt. Med möjligheten att välja egna tryck av namn eller gårdsnamn på arbetskläderna så hoppas vi att mjölkbönderna i större utsträckning väljer att handla sina arbetskläder genom oss på Norrmejerier, säger Simon Brändström, avdelningsansvarig leverantörs-butiken.

Åtta.45 investerar i ny plattform för digitaltryck – köper tre nya pressar

Åtta.45 investerar i flera inkjetpressar, en arkpress och ny mjukvara.

redaktionen@branschkoll.se

De köper Lenanders Grafiska

Stora förändringar i produktionen.

redaktionen@branschkoll.se

Startup bygger ny marknadsplats där företag kan byta till miljösmarta förpackningar

Ska bli länken som effektiviserar och automatiserar processen mellan förpackningsleverantörer och köpare. Målet är att hjälpa alla små och medelstora företag att byta till förpackningar som är bättre för miljön.

redaktionen@branschkoll.se

Industrigrupp förvärvar sin tredje etikett-aktör på kort tid – köper också in sig i Norge

Etikettmarknaden konsolideras ytterligare på den svenska marknaden.

redaktionen@branschkoll.se