Sundsvall

YP Yrkesbutiker söker Innesäljare

Brinner du för försäljning och att ge en god service till kunder? YP Yrkeskläder söker nu en driven säljare till sin butik i Sundsvall. Här kommer du att erbjudas en spännande roll som säljare.

Om tjänsten
Det här är ett konsultuppdrag på heltid som varar i 6 månader. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos YP Yrkesbutiker. Det finns goda möjligheter till förlängning av uppdraget.

Om företaget
YP Yrkesbutiker är en rikstäckande kedja inom Yrkeskläder och främst Blåkläder. De förser sina kunder som främst finns inom bygg, industri och service segmentet med arbetskläder, skor, handskar och övriga utrustning såsom skydd. De erbjuder sina kunder ett val av inköpskanaler, som personlig webbshop eller köp direkt i deras butiker.

Arbetsuppgifter
I rollen som innesäljare arbetar du med att ge bästa möjliga service till besökande kunder. Genom ditt förtroende rekommenderar och säljer du produkter utifrån kundens enskilda behov och kundavtal. Då du säljer på kundens behov så kommer även merförsäljning vara en del av arbetsuppgifterna. Du ansvarar för att butiken drivs enligt lagda riktlinjer, är fräsch och uppdaterad gällande kampanjer. I tjänsten ingår även uppgifter såsom orderläggning av lagervaror och kundbeställningar, inleveranser och uppackning av varor. I arbetsuppgifterna ingår även förädling av olika produkter såsom tryck, vilket görs direkt i butik vid mindre beställningar.

Då försäljningen består av arbetskläder och PPE så är det viktigt att du håller dig uppdaterad inom sortimentet, dess funktion och certifieringar. I inledningen av din anställning får du en intern utbildning inom arbetsskydd och kläder för att lära dig sortiment och rutiner.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

  • Erfarenhet av kundservice
  • God datavana
  • Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift

Som innesäljare på YP Yrkeskläder är du som person social, öppen och driftig. Vi ser att du har en härlig och positiv energi, är säljdriven och vill alltid leverera en god service till dina kunder. Du trivs i en roll där du möter kunder och vill lösa deras problem utifrån deras behov.

Övrig information
Start: Omgående
Plats: Sundsvall
Lön: Enligt kollektivavtal

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Läs mer här: Länk till originalannons alternativt annonsörens sajt

Nyheter på papper störtdyker enligt ny undersökning

redaktionen@branschkoll.se

Förpackningar med dolda koder – framtidens sopsortering testas i Köpenhamn

Man kallar det den heliga gralen 2.0 och det ska revolutionera hur vi sorterar förpackningar.

redaktionen@branschkoll.se

100 förslag för en hållbar livsmedelsindustri – mer återvinning och fler förpackningsfria alternativ diskuteras

redaktionen@branschkoll.se

Förpackningsstartup tar in 13 miljoner

redaktionen@branschkoll.se