Logga in

YP söker Fältsäljare

09 oktober, 2020 | Av: Branschkoll | Dela:

YP är en del av Blåkläder och en rikstäckande kedja som idag består av 12 butiker.

YP: s mål är att vara den bästa leverantören av arbetskläder och personligt skyddade på den lokala marknaden. Yrkes- och profilkläder, samt personligt skydd så som; skor, handskar, andningsskydd, hörselskydd mm.

Vi söker

Vi är i en expansiv fas och söker ytterligare en säljare som vill vara med och utveckla vår verksamhet och växa tillsammans med oss. Vi söker dig som är riktigt duktig på att hitta, besöka och bygga relation till nya kunder men även kan utveckla affären med våra befintliga kunder. Det är viktigt att du kan tillföra erfarenhet, energi struktur till vårt bolag. Rollen är som utesäljare vilket gör att du kommer att lägga största delen av din arbetstid på fältet.

Kvalifikationer

I vårt team älskar vi glada och positiva människor. Vi tror att energifulla och serviceinriktade medarbetare är nyckeln till ett bra samarbete. Vi ställer upp och hjälper varandra. Som person drivs du av att arbeta mot uppsatta mål, och vill alltid ge det lilla extra. Vi ser gärna att du som vi, vill skapa långsiktiga relationer med våra kunder. Tillsammans är vi starka.

Du är ansvarsfull, flexibel och jobbar gärna tillsammans med kunder och kollegor för att hitta bästa lösningen för varje affär.

Du är konsultativ i din försäljning och har förmågan att både etablera och utveckla relationer. Du är målmedveten och resultatorienterad.

Du kan agera på eget initiativ, får saker att hända och tar ansvar för resultatet.

Att du har erfarenhet av B2B är meriterande och vana vid uppsökande försäljning ett krav. Det är ett plus om du sen tidigare har arbetat med produktförsäljning. Har du ett nätverk sedan tidigare arbete eller kanske via idrotten, är detta meriterande.

Då du kommer att lägga större delen av din arbetstid hos och med våra kunder, ser vi att du brinner för försäljning och sporras och drivs av resultat.

Vi erbjuder

YP erbjuder dig ett självständigt och roligt jobb med varierande arbetsuppgifter. Du får möjlighet att planera, genomföra och följa upp din vardag. Du har möjlighet till tjänstebil, marknadsmässig lön, kollektivavtal, friskvårdsbidrag m.m.

Det kanske allra viktigaste, du kommer in i ett fantastiskt bolag där du får härliga kollegor och chansen att utvecklas i din yrkesroll.

Ansökan

Om du tycker att detta låter intressant, vänta inte! Skicka din ansökan redan idag.

Vi vill att du i din ansökan har med:

En kort bakgrund om dig själv Två saker du hoppas få ut av ett jobb hos YP. Tre anledningar till varför du vill jobba hos YP. Du kan läsa mer om oss på www.yp.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Läs mer här: Länk till originalannons alternativt annonsörens sajt

Podd: Han vill omdefiniera tryckindustrin – ”Tillväxtmöjligheterna är enorma”

”Det har aldrig varit en mer spännande tid för den grafiska industrin än den tid vi står inför nu. Tillväxtmöjligheterna är enorma”. Detta säger Henrik Müller Hansen, Gelatos grundare, i det senaste avsnittet av Branschkollpodden. Om du är entreprenör och vill få nya idéer inför framtiden – så är det spännande lyssning. (mer…)

Grundaren lämnar Lasertryk – ska satsa vidare på pizzabranschen

Duon som startade Lasertryk skiljs nu åt, i alla fall som kollegor på tryckeriet, när Anders Grønborg (t.h.) lämnar bolaget. (Bild: Lasertryk)

Anders Grønborg lämnar sina poster på Lasertryk och Scandinavian Print Group som han grundade tillsammans Esben Mols Kabell för över 20 år sedan.

Elanders och Universeum ska folkutbilda om IT-avfall

Elanders i samarbete med Universeum i Göteborg. (Bilder: Pexels och Universeum)

Elanders har inlett ett samarbete med Universeum som är Sveriges nationella vetenskapscenter,

Nu säljer Stordalen (nästan) rubbet till Bonnier

Nu säljer Petter Stordalen 70 procent av sitt bokförlag Strawberry Publishing till Bonnier Books och menar att de är den perfekta partnern för fortsatt tillväxt.

Svensk Direktreklam landar ÖoB och flera andra stora kunder

Henrik Olsson, SDR.

Print och TV starka tillsammans. (mer…)

Vill du fortsätta sälja B2B? Det här måste du göra för att nå fram till kunderna

B2B-affärer görs nu allt mer digitalt. Nya sätt att effektivare göra affärer växer fram i pandemins spår. Hoppar du på tåget?

Ingen ska behöva dö av ett elakt virus bara för att näringslivet ska komma på fötter igen. Ingen måste tillbaka till exakt samma arbetssätt för att få sitt företag att blomstra när pandemin dragit förbi. Branschkoll tar dig med på en resa till andra sidan pandemin och på vägen får du fakta som kan hjälpa dig ta viktiga beslut. Den som ser möjligheter istället för problem kommer att gå vinnande ur krisen. 

–> Visa hänsyn och investera i de bästa verktygen för digital försäljning. Det kommer att ta dig, dina medarbetare och ditt företag till en ny framtid med fler, större och smartare affärer.

Billes går ”all in” på CO2-kompensering – alla trycksaker blir klimatneutrala

Niklas Bille, vd för Billes Tryckeri, jobbar kontinuerligt med att sänka sitt företags klimatpåverkan.

Billes Tryckeri i Göteborg tar nu steget fullt ut och ser till att alla produktioner blir klimatneutrala oavsett om kunden efterfrågar det eller inte. (mer…)

Danagårdlitho går över till grönare transporter

Peter Hjelm, vd för Danagårdlitho.

Danagårdlitho går över till transporter med lägre miljöpåverkan. ”Vi angriper ett väsentligt miljömål”.

Här är branschens 21 superföretag inom print och promotion

Några av de företag som kvalat in på Bisnodes lista över svenska superföretag.

Branschkoll har ännu en gång gått igenom den långa listan över ”superföretag” och letat upp de bolag som verkar i de branscher vi har koll på så att säga. Hör företagen berätta om vad som står bakom framgångarna.