Xtractor söker Art Director

Vi på Xtractor vill bli fler och nu söker vi en Art Director som vill skapa proffsiga utbildningslösningar tillsammans med vårt grymma team av utbildningsproducenter. 

Rollen
I rollen kommer du att ansvara för att tillsammans med manusförfattare och projektledare producera tilltalande och pedagogiska utbildningar. Du och dina kollegor arbetar i projektform med nära kundkontakt för att ta fram effektiva utbildningslösningar efter kundens behov. Ditt fokus kommer vara att producera utbildningsmaterial bl.a. i form av pedagogiska användargränssnitt för E-learning. Rollen passar bra för dig som vill utvecklas i rollen som Art Director tillsammans med experter inom pedagogik och lärande.

Vem är du?
Vi tror att du har viss erfarenhet inom området sedan tidigare och en stark vilja att lära dig mer. Du trivs med varierande uppgifter och att arbeta tillsammans med andra i projektform. Rollen passar dig som har ett stort intresse för lärande och vill utvecklas tillsammans med ett av Sveriges vassaste Learning team. Vi tror att du har en naturlig nyfikenhet både på ny teknik och på andra människor, vilket gör att konsultrollen är perfekt för dig.

Med dig sedan tidigare har du någon form av eftergymnasial utbildning inom grafisk formgivning och interaktionsdesign. Du har arbetat i flera av programmen i Adobe suiten och har en god känsla för form, design och bild. 

Vi tror även att du sedan tidigare har med dig:

  • Erfarenhet av författarverktyg (gärna Adapt Builder)
  • Förståelse för tillgänglighet och WCAG
  • Erfarenhet av att arbeta med CSS, HTML5 och responsiv webbdesign
  • Erfarenhet av formgivning för E-learning eller annat läromaterial 
Läs mer här: Länk till originalannons alternativt annonsörens sajt

Åtta.45 investerar i ny plattform för digitaltryck – köper tre nya pressar

Åtta.45 investerar i flera inkjetpressar, en arkpress och ny mjukvara.

redaktionen@branschkoll.se

De köper Lenanders Grafiska

Stora förändringar i produktionen.

redaktionen@branschkoll.se

Startup bygger ny marknadsplats där företag kan byta till miljösmarta förpackningar

Ska bli länken som effektiviserar och automatiserar processen mellan förpackningsleverantörer och köpare. Målet är att hjälpa alla små och medelstora företag att byta till förpackningar som är bättre för miljön.

redaktionen@branschkoll.se

Industrigrupp förvärvar sin tredje etikett-aktör på kort tid – köper också in sig i Norge

Etikettmarknaden konsolideras ytterligare på den svenska marknaden.

redaktionen@branschkoll.se