Logga in

Xerox söker Digitaltryckare

14 juni, 2019 | Av: Branschkoll | Dela:

Xerox behöver nu förstärkning av en digitaltryckare och de söker dig som vill ta nästa steg och utvecklas långsiktigt inom området. Du kommer in i ett team med familjär stämning där engagemang, glädje och humor står i fokus. Då teamet endast består av sju personer kommer du arbeta tätt med både kundansvarig, projektledare och grafiska designers vilket innebär brett utbyte av kunskap.

OM TJÄNSTEN

I rollen som digitaltryckare kommer du arbeta med mer seniora kollegor som också kommer vara ditt stöd under första tiden i rollen. Detta är ett konsultuppdrag, du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Xerox. Uppdraget kommer att vara på heltid och startas av en 6 månaders lång provanställning som sedan går över till en fast anställning, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet!

Du erbjuds

 • Långsiktiga utvecklingsmöjligheter
 • Möjlighet att arbeta på ett globalt företag

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om [a href=”Heltid:https://www2.academicwork.se/jobbsokande/konsulterbjudande”]vårt konsulterbjudande[/a].

ARBETSUPPGIFTER

Som digitaltryckare så deltar du i den dagliga produkten av trycksaker till en av Xerox större kunder. Detta kan exempelvis vara produktion av affischer, böcker, posters, foldra,r eventmaterial och visitkort. Det ingår även en del efterbehandling av trycksaker samt packning/distribution. Rollen innebär även att du ansvarar för att maskinen levererar den kvalitet som förväntas på slutresultatet.

VI SÖKER DIG SOM

 • Har minst ett års erfarenhet av att ha arbetat på tryckeri eller printcenter
 • Har grundläggande kunskap om digitala tryckpressar
 • Har stort intresse för print & tryck

Meriterande:

 • Om du har någon typ av grafisk utbildning
 • Om du har arbetat i en tidigare roll innefattande kundkontakt
 • Om du har intresse för IT/teknik
 • Om du har kunskap i Adobe-programmen och officepaketet
 • Om du har kunskap i Ripp-programvaror

Som person är du:

 • Samarbetsvillig – då du kommer arbeta tätt i team med 7 andra personer
 • Lösningsorienterad – då du kommer att hitta på egna lösningar, förslag och tankar utifrån kunds önskemål på tryck och print
 • Självgående – Då du snabbt förväntas börja ta egna initiativ och ansvara för din egen utveckling

Övrig information

 • Start: omgående, med hänsyn till uppsägningstid
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Östertälje
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Xerox önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av [a href=”mailto:sts04@academicwork.se”]Academic Work[/a].

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET

Läs gärna mer om Xerox AB på företagets hemsida.

Läs mer här: Länk till originalannons alternativt annonsörens sajt

Växande Postemballage i Jönköping investerar i ökad kapacitet och fler tjänster

Postemballage i Jönköping hjälper tryckerier med både tryck på kuvert och med förpackningar för frakt. Men man gör också profilprodukter, kuvertering, printning, fals- och plock, inplastning och annat inom distribution. Under det gångna året har man växt ytterligare och nu investerar man i ökad kapacitet och fler tjänster. (mer…)

Danagårdlitho marknadsför sina miljösatsningar med ny film

Danagårdlitho berättar i en film om hur man jobbar med miljö- och klimatfrågor.

I en tre minuter lång film berättar Linn om hur tryckeriet Danagårdlitho tänker kring trycksaker och miljö. (mer…)

Debatt: Ta bort priskorgarna i offentliga upphandlingar av trycksaker

Grafiska företag fyller ofta i stora priskorgar i samband med anbud i offentliga upphandlingar. Priserna blir snabbt gamla och tar orimligt mycket tid att fylla i.

Offentliga upphandlingar inom grafisk bransch tar orimligt stora resurser för inblandade företag på grund av upphandlingsprocessen och att många tilldelningar överklagas till domstol. Här presenteras en idé på hur man skulle kunna utveckla och förenkla processen.

Tryckeriet Moo erbjuder sina kunder att investera i bolaget

Moo.com planerar att ta in kapital från sina kunder.

Online-tryckeriet Moo, med produktionsanläggningar i England och USA, undersöker intressent bland sina över en miljon kunder att bli gräsrots-finansiärer.

Smurfit Kappa lanserar leksaker i wellpapp

Smurfit Kappa har lanserat en kollektion med leksaker av papper

4evergreen – en ny allians för fiberbaserade förpackningar

4evergreen är en ny industriallians för aktörer inom fiberbaserade förpackningar. Bland medlemmarna finns flera tunga namn inom förpacknings- och pappersindustrin. (mer…)

Svenskproducerade trycksaker är bäst för miljön – ”blir standard för att beräkna CO2-avtryck för trycksaker”

Åtta.45 är det första svenskägda tryckeriet att certifieras för användning av Climate Calc – som beräknar en trycksaks CO2-avtryck. Nu ska många fler följa efter. (mer…)

Digaloos grundare går vidare – här berättar han varför

Efter försäljningen av Digaloo till Taberg Media Group i mars 2018 väljer nu vd:n Jannes Dahlgren att lämna företaget. (mer…)

Workflow Summit: Finns det för mycket mjukvara i grafisk bransch?

Den 12 november var det dags för den grafiska branschen att lära sig mer om automatisering och arbetsflöden när Grafkoms Workflow Summit 2019 hölls i Stockholm. (mer…)