Wood´s söker Marknadsassistent inom grafisk design

Har du ett par års erfarenhet av arbete med marknadsföringsmaterial i ett tekniskt bolag och är van vid att hantera tekniska manualer och produktblad? Har du en stark passion för kommunikation och grafisk design och trivs i en självgående och bred roll på en mindre marknadsavdelning? Har du ett sinne för detaljer, är nyfiken och initiativrik med förmåga att arbeta effektivt i ett högt tempo? Då kan det vara dig vi söker till tjänsten som Marknadsassistent på Wood´s i Alingsås!

Om företaget

Woods Professional AB är företag inom luftvård. Vi utvecklar, producerar, marknadsför och säljer luftvårdsprodukter med Norden och Europa som våra största marknader. Inom segmentet luftvård ingår bland annat produktgrupperna avfuktare, luftrenare, luftkonditionering, luftfuktare och ozon. Wood´s grundades 1950 och har huvudkontor i Alingsås. Vi erbjuder kvalitetsprodukter med stor del av tillverkningen i Sverige och Norden är vår huvudmarknad även om vi idag exporterar till 19 marknader.

Om tjänsten

Som Marknadsassistent på Woods´s kommer du att tillhöra ett minde team och arbeta självständigt i din roll. I ditt arbete tar du hänsyn till standarder för skrift och symbolik samt tar fram layout som är informativ och korrekt. Du kommer att ha kontakt med översättningsföretag då företagets tekniska instruktioner finns på många olika språk. Tjänsten fungerar som en inhouse-byrå och du servar företagets centrala, samt återförsäljarnas behov av marknadsmaterial såväl som distributörernas.

Vi söker dig som är nytänkande och produktiv person, som kan bidra till att utveckla företagets marknadsavdelning och vara delaktig i arbetet med att skapa produktblad, tekniska instruktioner, framtagning och utveckling av kommersiellt stark produktkommunikation/grafiskt material för kanaler som webb och förpackning.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

• Framtagning och utveckling av tekniska manualer, produktblad

• Original-produktioner för tryck och digitala plattformar utifrån företagets grafiska profil

• Löpande support i bildhantering, grafiska produktioner, marknadsförings- och säljstöds-material, tekniska manualer mm

• Uppdatering av hemsida

• Ansvar för företagets bildbank

Tjänsten som Marknadsassistent på Wood´s är initialt en konsultanställning via Adecco med stor chans till anställning hos företaget på sikt. Tjänsten är på heltid med placering på huvudkontoret i Alingsås och med start omgående. Arbetstiderna är 8.00-17.00.

Om dig

Vi söker dig som har gymnasieutbildning med media som inriktning, gärna kompletterad med en eftergymnasial utbildning inom liknande område. Det är meriterande om du har erfarenhet av originalarbete för tryck, press och digitala medier. Du behärskar Adobe CC, främst InDesign, Photoshop och Illustrator samt WordPress. Det är en förutsättning att du har en god känsla för layout och formgivning samt har en förmåga att uttrycka dig i tal och skrift, såväl på svenska som engelska.

Som person är du driven, självgående, och lösningsfokuserad. För dig är det en självklarhet att leverera yttersta kvalité i allt du gör och du brinner för att arbeta med en kvalitetsprodukt. För att lyckas i rollen krävs det att du har passion för kommunikation och grafisk design, är tekniskt intresserad, har sinne för detaljer samt ser helheten. Du är nyfiken på hur saker fungerar och driftig i ditt sätt. Du tar gärna initiativ och letar fram information som du behöver för ditt arbete. Du tycker om att driva och arbeta i projektform och ser samarbete som en självklar del för att lyckas i arbetet och nå de gemensamma målen. Vidare trivs du att arbeta i ett högt tempo, är snabb och effektiv och proaktiv i ditt sätt att arbeta.

Viktigt för tjänsten är:

– Utbildningsbakgrund inom media och/eller kommunikation

– Erfarenhet av Adobe CC, främst InDesign, Photoshop och Illustrator samt WordPress

– God känsla för layout och formgivning

– Självgående, driven och kommunikativ

– Flytande i svenska och engelska, såväl tal som skrift

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Läs mer här: Länk till originalannons alternativt annonsörens sajt

De höjer priserna på offsetplåt igen

redaktionen@branschkoll.se

Scandinavia Print Group köper stort Köpenhamnstryckeri

En av Danmarks större grafiska aktörer köps upp av Scandinavian Print Group.

redaktionen@branschkoll.se

Emballator stor-investerar i ny tryckpress

Investerar 60 miljoner kronor i Ulricehamn och nu leter man efter fler företag att förvärva ute i Europa.

redaktionen@branschkoll.se

Startup tillverkar helt nedbrytbart förpackningsmaterial av svamp – flera stora varumärken bland kunderna

redaktionen@branschkoll.se