Stockholm

Winejoy söker förpackningsdesigner/ grafiska formgivare

Har du ett brinnande intresse för att skapa visuella budskap som står ut? Vill du vara del av ett snabbväxande företag med höga ambitioner? I så fall är du kanske vår nästa grafiska formgivare!

Tjänsten

Winejoy är en marknadsbyrå som hjälper vin- och spritimportörer att driva sina produkter framåt genom strategisk, varumärkesbyggande och säljdrivande kommunikation som når rätt människor.

Just nu söker vi dig som kan hjälpa våra kunder med visuell kommunikation av högsta klass, såsom att ta fram nya förpackningarna, etiketter och annonsmaterial. När konsumenterna inte kan slita sina ögon från en förpackning och den grafiska utformningen inspirerar till köp så har du lyckats i ditt jobb.

Ett axplock av ansvarsområden:

  • Ta fram kampanjmaterial
  • Ansvara för det visuella flödet på sociala kanaler
  • Göra grafiskt material till vår site och uppdatera detta
  • Produktdesign & förpackningsdesign (För att ta fram egna produkter)

Vem är du?

Du är en stjärna på grafisk formgivning! För vår del spelar det ingen roll om kunskapen kommer från erfarenhet eller utbildning. Vi tror att du är duktig på de flesta program i Adobe-serien.

Du är nyfiken, tycker om att lära dig nya saker, är självgående och gillar att ta initiativ. Om du ser helheten i hur dina designer kan vara till nytta för kunden och konsumenten så kommer du bli en mästare på ditt jobb. Vi hoppas att du är intresserad av vin och sprit då det är det vi jobbar med hela dagarna.

Det kan ibland även komma uppgifter med kort varsel som snabbt behöver utföras, varvid det är en klar fördel om du är strukturerad, noggrann och stresstålig.

Det finns inga formella krav för denna tjänst. Vi tror att du är ambitiös och gillar att jobba. Ett brinnande engagemang är avgörande! Vi ser gärna att du är tidigt i din karriär och vill utvecklas med oss.

Vilka är vi?

Vi är i nuläget tre säljare som jobbar heltid, en koordinator på halvtid och ytterligare två på deltid. Vi är ett litet företag och ser gärna att du är taggad på att växa tillsammans med oss.

Vi har kontor på A House i centrala Stockholm. Huvuddelen av ditt arbete kommer att förläggas till kontoret. Rollen motsvarar en heltidstjänst och kan startas omgående.

Fast månadslön

Läs mer här: Länk till originalannons alternativt annonsörens sajt
Annons