Logga in

Willab Garden söker Originalare/ E-handelsspecialist

09 oktober, 2018 | Av: Branschkoll | Dela:

Willab Garden
Willab Garden är ett familjeföretag med stark tillväxt och gedigna rötter. Vi bedriver sedan 30 år försäljning av uterum, pooler, uteplats och växthus med tillbehör till villaägare. Försäljningen sker dels genom e-handel, dels genom utställningsbutiker/showrooms i Båstad, Bromma, Greve/Köpenhamn och Munkedal. Export sker även till de övriga nordiska länderna. Huvudkontoret ligger i Båstad kommun. Hos oss arbetar ca 160 personer och omsättningen för 2017 uppgick till 450 miljoner. För mer information, se www.willabgarden.se Webben i form av hemsida, sociala medier och bloggar utgör en viktig och växande del av vår försäljning och marknadsföring.

Arbetsuppgifter
Nu utformar vi en ny roll på marknadsavdelningen som kommer att fördela sitt fokus mellan grafisk produktion och web/e-handel. Du kommer att stötta vår formgivare med produktion av bland annat annonser, monteringsanvisningar och material till digitala annonser.Du kommer även att stödja arbetet med att löpande hantera och utveckla vår hemsida och e-handelssite avseende både funktionalitet och innehåll. Till skillnad från kollegorna som huvudsakligen arbetar med front-end kommer du att vara mer inriktad på back-end, vilket omfattar system, webbserver och plattformsarbete.Du blir en del av e-handelsteamet och bidrar med kunskap och idéer. Du medverkar i samt driver projekt relaterat till webben och kommer även att samordna underleverantörer relaterat till området. Samtidigt är du en viktig del av marknadsavdelningen som totalt består av 6 personer.

Din Profil
Vi ser gärna att du har ett flertal års erfarenhet från arbete på en marknadsavdelning med inriktning mot t.ex. hemsida, sociala medier eller e-handel. Du bör även ha en eftergymnasial utbildning med grafisk inriktning och/eller som webbutvecklare. Det är meriterande med erfarenhet från SEO, AdWords, nyhetsbrev och annonsering via sociala medier.God datorvana är en förutsättning för att klara av tjänsten och erfarenhet samt goda kunskaper i MS Office samt Adobe CS är meriterande. Erfarenhet från arbete med e-handelsplattform och publiceringsverktyg för webben är meriterande.Du behärskar det svenska språket utmärkt och har en förmåga att skriva och anpassa text och bild för olika målgrupper. Som person är det viktigt att du både är initiativtagande och kreativ samt har en god samarbetsförmåga eftersom du arbetar nära kollegorna på marknadsavdelningen. Du behöver vara kvalitetsmedveten och noggrann eftersom du ofta lägger sista handen vid arbete före publicering. Arbetet sker i högt tempo och med parallella arbetsuppgifter vilket kräver prioriteringsförmåga och stresstålighet.

Läs mer här: Länk till originalannons alternativt annonsörens sajt

335 företag tar bort vilseledande påståenden om papper och tryck – Norden inget undantag

Projektet Two Sides, som drivs i Norden av nätverket Grafkom, sätter stopp för företags missledande kommunikation kring pappers- och tryckindustrin. Och man har nått stor framgång – även i Sverige. (mer…)

EU-parlamentet har röstat ja till att förbjuda vissa plastartiklar

För några veckor sedan röstade EU-parlamentet igenom ett förbud

Mackmyra kopplar upp whiskeyn med NFC-taggar på flaskorna

NFC-taggarna, som levereras av ett nordiskt bolag, ska möjliggöra ”digital proveniens”.

Nu kommer Amazons tryckta julkatalog

Amazon släpper sin första tryckta katalog för högtids-shopping någonsin – skickas ut till miljontals hushåll under november.

Han tar över som vd för Eskils i Borås

Henric Wiklund tillträdde nyligen tjänsten som vd för Eskils Tryckeri i Borås. (mer…)

Billes köper logistikföretag

Billes förvärvar logistikbolag. På bilden står Fredrik Bille, Klas Hedén, Niklas Bille och Christer Samuelsson. (Foto: Niklas Maupoix)

Billes är logistikbolaget Dios största kund och står för ungefär halva Dios omsättning på runt 17 miljoner kronor. Nu köper Billes sin underleverantör och får in flera nya tjänster under sitt tak. (mer…)

Massivt program på Grafkom Workflow Summit

Nästa vecka den 13 november arrangerar nätverket Grafkom sin kunskapsdag Workflow Summit för första gången. 25 talare i tre spår delar med sig av kunskap till de nu över 150 deltagarna från hela Norden. (mer…)

Husqvarna stänger in gräsklippare på flygplats – Interaktiv skärm från Storbildsfabriken vägleder

(Bild: Storbildsfabriken)

För att uppmärksamma sina robotgräsklippare har Husqvarna skapat en uppseendeväckande kampanj. (mer…)

Tryckeri tar lounge-koncept vidare till nästa stad

Onlinetryckeriet Flyeralarm har ett litet annorlunda showroom-koncept som de kallar för ”Flyeralarm Lounge”.