Stockholm

Will Brand söker ny ”Doer”

Är du vår nästa Will?

På Will Brand är alla anställda en Will. Vi älskar att hjälpa andra och drivs av att göra det lilla extra för att göra andra glada.

Vi är en produktionspartner till all sorts fysisk marknadsproduktion med direktkontakt till egna fabriker utan mellanhänder. Vår styrka är vårt nätverk och vår förmåga att förveckliga idéer till en slutprodukt med olika smarta och effektiva lösningar.

Du som söker får gärna vara ny i branchsen, ung och hungrig. Det gör inget att du är helt junior och inte jobbat med liknande tidigare om du är rätt person. Vi tror att du som söker till oss är kreativ och lösningsorienterad i kombination med snabbtänkt och en Ja-sägare. Aka streetsmart och positiv. Driven som en Doer. Will Brands slogan är ”Your Doer” och våra titlar i signaturen är ”I Will”.
Givetvis har du en fördel om du har tidigare erfarenheter av tryck, sälj, logistik, e-handel eller produktion.

Förutom willbrand.se så driver vi även WillShop.se där vi hjälper Influencers och föreningar att kapitalisera på sina följare, medlemmar och fans. Vi har riktigt stora namn på väg att öppna nya shopar så du kommer att landa i en riktigt rolig miljö där ingen dag är den andra lik.

Vi sitter i fräscha nya lokaler nära Avicii Arena.

Fast Lön + Provision

Skicka din ansökan till doer@willbrand.se

Läs mer här: Länk till originalannons alternativt annonsörens sajt
Annons

Ska sälja tryckeriet efter bara några år i branschen

redaktionen@branschkoll.se
Annons

Namn- och ägarbyte på mindre tryckeri

redaktionen@branschkoll.se
Annons

Lanserar taktila skyltar

Skyltmax berättar att man nu har lanserat taktila skyltar i sitt sortiment. Detta gör man för att det är ”en efterfrågad produkt som kompletterar företagets tidigare sortiment”.

– För oss är det viktigt att göra skyltar som är tillgängliga för alla. Det är dessutom en mycket efterfrågad produkt bland våra kunder säger produktionschef Andreas NeanderSkyltmax.

En taktil skylt är att hjälpmedel som möjliggör information via både syn och känsel. Allmänna platser och publika lokaler ska enligt lag vara tillgängliga för alla. Informationen skrivs ut i punktskrift, även kallat braille och det finns speciella standarder man följer vid tillverkning.

Läs också: TMG lanserar nischad e-handel för skyltar

– Våra taktila skyltar består av ett akrylmaterial som är reptåligt och har en fin yta. Detta är extra viktigt då skyltarna läses av via både känsel och syn, berättar Andreas vidare.

Skyltarna tillverkas enligt riktlinjer i Svensk standard SS 30600:2015 och följer punktskriftsnämndens skrivregler för punktskrift.

Signmax, bolaget bakom Skyltmax, har idag 69 anställda och omsatte 122 miljoner kronor under helåret som slutade sista april 2021. Bolagets huvudkontor och produktion ligger i Landvetter utanför Göteborg.

redaktionen@branschkoll.se
Annons

Se ”pilotavsnittet” av Branschkollen här – ny videopodd från Branschkoll

BLOGG: Här kommer en sommarhälsning från Branschkolls redaktion med en nyhet inför hösten.

Vi har under en tid diskuterat hur vi kan dela innehållet på Branschkoll i fler kanaler och landat i att en videopodd är ett kul och bra alternativ.

Tanken är att Branschkolls redaktörer ska diskutera aktuella händelser inom print, promotion och pack en gång varje månad.

”Tanken var aldrig att publicera”

I veckan gjorde vi ett test – ett Pilotavsnitt – och tanken var inte att publicera det. Det är en hel del jobb kvar med innehållet, strukturen, grafiken och övergångar. Men vi tycker att vi kom rätt så nära känslan som vi tänkt oss – och därför kan du nu se det allra första avsnittet nedan.

Som du ser presenterar vi också några av våra partners – de som har våra större annonsformat på branschkoll.se – och tanken är också att skapa nya möjligheter för företag att synas även i det här nya formatet.

Som sagt – ett första pilotavsnitt för att testa konceptet. I höst drar vi igång på riktigt med ett slipat upplägg, bättre grafik och schyssta övergångar :-). Hör gärna av dig med feedback – så kan vi göra detta så bra som möjligt!

redaktionen@branschkoll.se
Annons
Annons
Annons
Annons