Logga in

WeBrand söker säljare

04 februari, 2019 | Av: Branschkoll | Dela:

Vill du arbeta i ett företag med utveckling i fokus? WeBrand grundades 2011, vi är ett spännande företag med härliga kollegor som vill driva företaget framåt.
Vi hjälper våra kunder att hitta rätt produkter för just deras verksamhet genom vår erfarenhet och förmåga att hänga med i branschen!
Vi sitter i egna fina lokaler i centrala Stockholm och vår marknad är företag i hela Sverige mellan 10 – 5000 anställda.

Som hjälpmedel har du:
En effektiv organisation med:

  • Inköp
  • Ekonomi
  • Marknad
  • Utvecklare
  • vår webbshop (WeBrand.Se) med tusentals artiklar.

Säljare sökes:
Dina arbetsuppgifter som säljare hos WeBrand kommer vara att aktivt hitta nya kunder, skapa merförsäljning samt förvalta befintliga kunder. I rollen förväntas du ha ett genuint intresse för ditt arbete och ha ett stort fokus på kvalitet, långsiktiga och återkommande kundrelationer. Du förväntas arbeta självständigt och ha mod att fråga efter affären. Rollen innebär också hög aktivitet och ständigt pågående kontakter med befintliga och presumtiva
kunder. Arbetetskärnan ligger i kommunikationen med kund, varför det är viktigt attdu behärskar det svenska språket både muntligt och skriftligt.

Dina kvalifikationer:
Vi söker dig som har stor erfarenhet av B2B försäljning. Du har god känsla för affärer och ett naturligt siffersinne. De formella grundkrav vi ställer är att du har en fullgjord, teoretisk gymnasieutbildning, generellt sett goda IT-kunskaper (Office-paketets programvaror) samt goda kunskaper i både svenska och engelska. Erfarenhet av försäljning via återförsäljare och av detaljhandelsbranschen är meriterande.

Din personlighet:
Det viktigaste för oss är dina personliga egenskaper. Du har en professionell attityd och hög ambition att lyckas i ditt arbete. Du är en person med stort eget driv och ansvarskänsla samtidigt som du är en lyssnande och coachande ledare. Det är viktigt att du har förmågan att anpassa dig till olika typer av människor då din vardag till stor del kommer bestå av möten och samtal både med inköpare på stora bolag och företagare som driver mindre bolag. Du har en förmåga att tänka och agera såväl strategiskt som operativt och uppskattar blandningen av detta.

Vad erbjuder vi dig?
Träning under arbetstid (10 meter till närmsta träningslokal) Anställningsform: Provanställning / Tillsvidareanställning
Ersättning: Fast månadslön + bonus
Omfattning: Heltid
Start: Snarast enligt överenskommelse
Ort: Stockholm

Rekryteringsprocess: Intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan tillsättas
före sista ansökningsdatum.
Skicka din ansökan till info@webrand.se. Ansökningar utan CV kommer ej att
hanteras.
För mer information, kontakta:
Sofia Cavalli, Kontorschef sofia@webrand.se 0707 17 02 42
Jonas Hartog, VD jonas@webrand.se 0708 47 48 45

Läs mer här: Länk till originalannons alternativt annonsörens sajt

1/6-dels klimatpåverkan med kartongförpackning – och konsumenten beredd betala mer

Närpes Grönsaker i Finland har tillsammans med Metsä Board undersökt konsumenters syn på, och klimatpåverkan av, plast- respektive kartongförpackningar. (mer…)

Han ska hitta tillväxt för Print24 i Sverige – så gick det 2018

Förra sommaren blev Toivo Persson-Travesset landschef för tyska Unitedprint. Under varumärket Print24 ställde de ut på Sign&Print-mässan för att få svenska tryckerier att använda dem som underleverantör. 

Udda papper allt vanligare – nu fröpåsar av tomatpapper

Plantagen lanserar sina nya fröpåsar, som är tillverkade av ”tomatpapper” och hundra procent återvinningsbara. (mer…)

Vitt som snö – nytt ultravitt bestruket papper från Arctic Paper

Arctic Paper introducerar G-Snow – ett ultravitt, högkvalitativt, bestruket och träfritt papper. Tillverkningen sker i en koldioxidneutral produktionsprocess på det svenska bruket i Grycksbo. (mer…)

Storytel ger sig in i magasin-branschen

En del av alla tidningar som går att läsa för 99 kr per månad.

Storytel tar nästa steg inom digitaliseringen av ord – köper en prenumerationstjänst för magasin och tidningar.

SDK DR Service förvärvar Ranhammar – blir en bred leverantör till landets tryckerier

Serdar Toprak och Lennart Jernfast slår samman sina verksamheter — vilket de är väldigt glada och nöjda med.

Snabbväxande distributionsföretaget SDK DR Service har förvärvat förädlingsföretaget Ranhammar. (mer…)

Sign & Print i dagarna tre

Idag startar den grafiska mässan i Stockholm och pågår i tre dagar. (mer…)

Startup: Bredbandsföretag börjar sälja trycksaker och produktmedia

Företaget berättar om sitt nya verksamhetsområde i en jobbannons – Business Manager sökes till startup-företag inom tryckt media!

Du läser bättre och snabbare på papper – ny omfattande analys

En mycket omfattande studie visar att det finns stora fördelar med att läsa på papper jämfört med sin rival – den digitala skärmen. Detta bekräftas nu av forskning på 170.000 personer.  (mer…)