WDP hjälper artisten Sannah Sae med kampanj kring ny singel

Sannah Sae aktuell med låten Shit va stark.
Sannah Sae aktuell med låten Shit va stark.

Nyligen släppte Sannah Sae sin nya singel ”Shit va stark”, låten handlar om våld i nära relationer och är skriven till hennes mamma.

– Vårt syfte är att uppmärksamma våld i nära relationer och vår förhoppning är att fler ska börja prata om det här, säger Sannah Sae och hennes manager Jonna Torstensson till Branschkoll.

Kring låtsläppet har man tagit fram en kampanj, delvis baserad på merch. We Do Promotion (WDP) har hjälpt Sannah Sae ta fram en hoodie med texten ”shit va stark”. Alla pengarna från försäljningen av tröjan går till Her House Foundation en stiftelse som hjälper kvinnor som blivit utsatt för fysisk och psykisk misshandel.

I webbshoppen står det:

#shitvastark kommer med ett tydligt mål. Sprida kunskap kring detta samhällsproblem och påminna varje kvinna om – Shit va stark du är.

– Jag är stolt över att We Do Promotion stöttar denna satsning och bidrar till att skapa kunskap i ämnet. Ingen ska behöva uppleva detta. Varken jag, du eller någon annan, skriver WDPs vd Sofie Källström i ett Linkedin-inlägg.

Du kan höra låten och se den tillhörande musikvideon här nedan.

Annons

Priset på plast rekordhögt

‎För den som letar efter exempel på inflation i dag är råvaror ett bra ställe att börja på. Koppar, stål, trä och plast är antingen nära eller på rekordhöga nivåer.

redaktionen@branschkoll.se
Annons

Svenskt tryckeri startar postersajt mot nischad konsumentgrupp

Ska hjälpa föräldrar piffa till barnrummen

redaktionen@branschkoll.se
Annons

Svenska Posterland expanderar till Tyskland

Bara ett halvår efter starten.

redaktionen@branschkoll.se
Annons

Posterföretag fick nästan 5 gånger mer betalt än väntat

Det svenska posterföretaget köptes upp av modeföretag.

redaktionen@branschkoll.se
Annons