Göteborg

Wackes söker Sales Support

Sales Support med kunden i fokus

Wackes, Göteborg

Beskrivning

Vill du jobba som Sales Support och vara del av ett växande företag som vill förändra branschen? Gillar du att ha kontakt med kunder och arbeta strukturerat?

Vi söker en Sales Support till vårt kontor i Göteborg som vill vara med på vår resa in i framtiden. Rollen passar perfekt för dig som är i början av din karriär och vill utvecklas. 

Arbetsuppgifter
Som Sales Support tillhör du tillsammans med kundsupport navet i kundtjänst-teamet. Du tar hand om kundtjänstärenden genom bevakning av våra kunders mailboxar och chattar. Du hanterar kundförfrågningar och håller systemen uppdaterade. I arbetet ingår även säljsupport och orderhantering. Du ska självständigt och tillsammans i teamet hålla hög kvalitet och servicegrad. 

Din profil

Vi söker dig som har mycket energi och älskar ordning och reda. Du är snabb på tangenterna och trivs med att ha kontakt med kunder och kollegor och leverera service i världsklass. Som person är du ansvarstagande och duktig på att lösa problem. 

För att passa i denna roll önskar vi att du:

  • har god förmåga att på ett affärsmässigt sätt hantera svenska och engelska språket i tal och skrift.
  • behärskar Office 365.
  • har baskunskaper i grafiska filer.
  • är en teamplayer – sätter laget framför jaget!

Om Wackes

Vår viktigaste tillgång är våra anställda. Här möts du av en företagskultur som bygger på att det ska kännas roligt att gå till jobbet och där det finns plats för utveckling. Våra värdeord – engagemang, nyfikenhet och respekt – ska genomsyra allt vi gör.

Wackes erbjuder noggrant utvalda och hållbara produkter och tjänster som stärker och synliggör våra kunders varumärken. Vår expertis är varumärkesstärkande profilprodukter, företagspresenter, kreativa kampanjlösningar, expomaterial och kläder. Med ett tydligt kvalitets- och hållbarhetsfokus strävar vi efter att följa och överträffa de högsta internationella CSR- och miljöstandarderna. 

Wackes grundades 1983 i Borås, Sverige. Vår ambition var, och är fortfarande, att tillhandahålla högkvalitativa marknadsföringslösningar till stora och medelstora företag och organisationer. Under åren har vi växt och utvecklat vårt erbjudande. Vi har kontor i Borås, Göteborg, Malmö, Stockholm, Helsingfors, Oslo och Shanghai. 

Kontakt
Är du vår nya medarbetare? Sök tjänsten och skicka in din ansökan med ditt CV och personliga brev senast 26 februari till tomas.olsson@wackes.com.

Vill du veta mer om jobbet eller företaget är du varmt välkommen att kontakta Tomas Olsson, +46 (0)31-749 58 10.

Läs mer här: Länk till originalannons alternativt annonsörens sajt
Annons