Göteborg eller Stockholm

Wackes söker Innesäljare

Innesäljare med nyckelroll i säljteamet

Wackes, Göteborg eller Stockholm

Beskrivning

Vill du utvecklas i rollen som Innesäljare och vara del av ett växande företag som vill förändra branschen? Brinner du för försäljning och service?

Vi söker en Innesäljare till vårt kontor i Göteborg eller Stockholm med erfarenhet och branschvana av produktmedia som vill vara med på vår resa in i framtiden. 

Arbetsuppgifter
Som Innesäljare har du en nyckelroll i säljteamet. Du ansvarar för att hantera kundförfrågningar, direktförsäljning och administration. Primära arbetsuppgifter är offerter, orderhantering och ta fram förslag av produktmedia, expomaterial, trycksaker och profilkläder. I arbetet ingår även att hantera korrektur mellan leverantör och kund och att jobba aktivt med leveransbevakning. Du ska självständigt och tillsammans i teamet hålla hög kvalitet och servicegrad. 

Din profil

Vi söker dig som är utåtriktad och bra på att bygga relationer. Du är proaktiv och ett ess på att driva försäljning. Som person är du engagerad, serviceinriktad och duktig på att lösa problem. Det är viktigt att du har ett intresse för varumärken och produkter och en känsla för kvalitet. Andra egenskaper vi värdesätter i den här rollen är att du är en teamplayer som tillsammans med dina kollegor jobbar mot vårt gemensamma mål: nöjda kunder!

För att passa i denna roll önskar vi att du:

  • har god förmåga att på ett affärsmässigt sätt hantera svenska och engelska språket i tal och skrift.
  • behärskar Office 365.
  • har baskunskaper i grafiska filer.
  • är en teamplayer – sätter laget framför jaget!

Om Wackes

Vår viktigaste tillgång är våra anställda. Här möts du av en företagskultur som bygger på att det ska kännas roligt att gå till jobbet och där det finns plats för utveckling. Våra värdeord – engagemang, nyfikenhet och respekt – ska genomsyra allt vi gör.

Wackes erbjuder noggrant utvalda och hållbara produkter och tjänster som stärker och synliggör våra kunders varumärken. Vår expertis är varumärkesstärkande profilprodukter, företagspresenter, kreativa kampanjlösningar, expomaterial och kläder. Med ett tydligt kvalitets- och hållbarhetsfokus strävar vi efter att följa och överträffa de högsta internationella CSR- och miljöstandarderna. 

Wackes grundades 1983 i Borås, Sverige. Vår ambition var, och är fortfarande, att tillhandahålla högkvalitativa marknadsföringslösningar till stora och medelstora företag och organisationer. Under åren har vi växt och utvecklat vårt erbjudande. Vi har kontor i Borås, Göteborg, Malmö, Stockholm, Helsingfors, Oslo och Shanghai. 

Kontakt
Är du vår nya medarbetare? Sök tjänsten och skicka in din ansökan med ditt CV och personliga brev senast 26 februari till tomas.olsson@wackes.com.

Vill du veta mer om jobbet eller företaget är du varmt välkommen att kontakta Tomas Olsson, +46 (0)31-749 58 10.

Läs mer här: Länk till originalannons alternativt annonsörens sajt
Annons