Oslo

Wackes söker Ansvarig för Wackes Norge

Ansvarig för Wackes Norge som vill möta framtiden med oss

Wackes, Oslo

Beskrivning

Vill du börja en spännande resa och bygga upp Wackes verksamhet i Norden? Då ska du vara med oss från början i Oslo!

Vi söker dig som gillar att driva affärer och har kunskap och erfarenhet av produktmedia. Vi siktar på att bli branschledande i Norden och den självklara partnern till varumärkesfokuserade företag.

Arbetsuppgifter

Som Ansvarig för Wackes Norge blir ditt primära fokus att sätta i gång verksamheten för att sedan successivt bygga upp en organisation och leda den framåt. Det innebär bearbetning av både nya och befintliga Wackes-kunder samt att identifiera nya affärsmöjligheter. Du har ett övergripande strategiskt ansvar för affärsutveckling med långsiktighet och hållbarhet i fokus. I rollen ingår även att hantera förhandlingar och att ansvara för budget. Du rapporterar löpande till ledningen.

Din profil

Som person är du en entrepenörstyp som får saker att hända! Du har lätt för att sätta i gång, bygga upp och entusiasmera andra. Du är bra på att utveckla och bibehålla långsiktiga relationer och har många sociala kontaktytor. Du förstår kundernas behov och hur Wackes kan bidra till att stärka deras varumärke. Det är viktigt att du är kunnig inom produktmedia och redo för att möta framtidens krav på kvalitet och hållbarhet. Andra egenskaper vi värdesätter i den här rollen är att du kan jobba resultatinriktat, är självgående och gillar att påverka.

För att passa i denna roll önskar vi att du:

  • har avslutad Högskoleutbildning, gärna inom företagsekonomi.
  • har erfarenhet av produktmedia och varumärkesfokuserade företag.
  • har god förmåga att på ett affärsmässigt sätt hantera norska och engelska språket i tal och skrift.
  • behärskar Office 365.
  • är en teamplayer – sätter laget framför jaget!

Om Wackes

Vår viktigaste tillgång är våra anställda. Här möts du av en företagskultur som bygger på att det ska kännas roligt att gå till jobbet och där det finns plats för utveckling. Våra värdeord – engagemang, nyfikenhet och respekt – ska genomsyra allt vi gör.

Wackes erbjuder noggrant utvalda och hållbara produkter och tjänster som stärker och synliggör våra kunders varumärken. Vår expertis är varumärkesstärkande profilprodukter, företagspresenter, kreativa kampanjlösningar, expomaterial och kläder. Med ett tydligt kvalitets- och hållbarhetsfokus strävar vi efter att följa och överträffa de högsta internationella CSR- och miljöstandarderna.

Wackes grundades 1983 i Borås, Sverige. Vår ambition var, och är fortfarande, att tillhandahålla högkvalitativa marknadsföringslösningar till stora och medelstora företag och organisationer. Under åren har vi växt och utvecklat vårt erbjudande. Vi har kontor i Borås, Göteborg, Malmö, Stockholm, Helsingfors, Oslo och Shanghai.

Kontakt

Är du vår nya medarbetare? Sök tjänsten och skicka in din ansökan med ditt CV och personliga brev senast 5 mars till tomas.olsson@wackes.com.

Vill du veta mer om jobbet eller företaget är du varmt välkommen att kontakta Tomas Olsson, +46 (0)31-749 58 10.

Läs mer här: Länk till originalannons alternativt annonsörens sajt
Annons