Göteborg

Voky söker Account Manager

Vi är Voky, och vi är här för att revolutionera brand merchandise. Redan idag är vi Sveriges ledande företag inom profilprodukter, och vi fortsätter att växa snabbt, både organiskt och genom förvärv. Bara under de senaste åren har vi gått från ett tiotal medarbetare till närmare hundra, samtidigt som vi också etablerat oss i flera nya städer. ⭐

Vi fortsätter att växa och söker nu fler Account Managers till vårt kontor i Göteborg!

Din roll

Vi söker fler briljanta Account Managers för att bli en del av vårt team på Voky! Som Account Manager arbetar du med konceptförsäljning av produkter som utvecklar kundens varumärke och som därmed gynnar kundens affärsutveckling. Du ansvarar för att identifiera nya affärsmöjligheter samt hanterar en portfölj av befintliga kunder och bygger långsiktiga relationer. Du skapar lojalitet och kundnöjdhet genom hög närvaro, täta kontakter samt relevanta aktiviteter och kampanjer som skapar mervärde till kunden. Du arbetar konceptuellt med våra kunder och erbjuder helhetslösningar där digitala och automatiserade system hjälper dig och kunden att kontrollera hela flödet. 🎉

Dina huvudsakliga ansvarsområden kommer att vara:

  • Hantera en portfölj av befintliga kunder och bygga relationer genom att vara den primära kontaktpersonen för deras frågor och behov.
  • Identifiera och driva nya affärsmöjligheter för att öka försäljningen och utöka kundbasen.
  • Samarbeta med vårt team för att tillhandahålla kunderna högkvalitativ service och säkerställa att deras behov och förväntningar uppfylls.
  • Genomföra marknads- och konkurrensanalys för att förstå kundernas branscher och positionera Voky som en stark partner.

Om dig

Du är en självgående och drivande Account Manager med minst 3 års erfarenhet av försäljning, som vill fortsätta utvecklas i en spännande och växande organisation. Det är meriterande om du har erfarenhet inom försäljning av kundunika varor. 

Du är flexibel och har förmågan att hantera flera projekt samtidigt, med hög precision och uppmärksamhet på detaljer. Du trivs i en dynamisk arbetsmiljö och har en hög energinivå och en positiv inställning som smittar av sig på andra. Struktur, ordning och reda är några ord som kännetecknar dig och du har lätt att lära dig och arbetar prestigelöst efter företagets etablerade processer och best practice. Du är en målmedveten person som är resultatinriktad och alltid strävar efter att uppnå dina mål. Du är självsäker och har förmågan att bygga förtroende med nya och befintliga kunder, och du har en passion för att leverera högkvalitativa kundupplevelser. Vi säljer lösningar till våra kunder, du ser därför vikten av att förstå kundens behov och problem för att kunna erbjuda en lösning som överträffar deras förväntningar och skapar mervärde. Dina kommunikativa skills är utomordentliga och du har en förmåga att arbeta både självständigt och i teammiljöer. Givetvis är du grym på att identifiera och driva nya affärsmöjligheter. Då resor förekommer i tjänsten är körkort B ett krav. Tjänstebil ingår!

På Voky strävar vi efter att bygga en företagskultur som främjar innovation, samarbete och kreativitet. Vi söker en person som kan bidra till vår kultur och som vill vara en del av vårt team. Om du är passionerad om att ta dina färdigheter till nästa nivå och vill vara en del av ett framgångsrikt team, då är detta rätt roll för dig. Vi ser fram emot att höra från dig!

Om Voky

Vill du också jobba på Voky? Vi finns i idag i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Åre. Och oavsett var du väljer att jobba är en sak säker: du kommer bli en viktig del i ett team av engagerade medarbetare som alla drivs av samma sak: att göra det enklare för våra kunder att stärka sitt varumärke. Att det dessutom är högt i tak, och att arbetsmiljön präglas av en stark laganda och hög trivsel – där vi har kul på jobbet och alltid strävar efter förbättringar – gör ju inte saken sämre. Vi kallar det ”The Voky Way” – och det kanske är den stora hemligheten bakom vår framgång.

Läs gärna mer om oss på www.voky.com

Är du intresserad?

Sista ansökningsdag är 5 juni 2023. Vi genomför löpande urval och tillsättning sker enligt överenskommelse. 

Läs mer här: Länk till originalannons alternativt annonsörens sajt
Annons