Linköping

Voky söker Account Manager Workwear

Ytterligare Account Manager sökes till vår Workwear-avdelning!

Vi är Voky, och vi är här för att revolutionera brand merchandising. Redan idag är vi Sveriges ledande företag inom profilprodukter, och vi fortsätter att växa snabbt, både organiskt och genom förvärv. Bara under de senaste tre åren har vi ökat vår omsättning från 70 miljoner kronor till 200 miljoner kronor, samtidigt som vi också blivit dubbelt så många. Och vi behöver bli ännu fler.

Vår ambition är att revolutionera profil- och workwearbranschen och vi söker nu en Account Manager Workwear som vill vara en del av vårt framgångsrika team och bidra till vår fortsatta tillväxtresa!

Din arbetsdag

Vi söker nu en vass Account manager till vårt nyaste segment – Workwear! I höstas slog vi upp portarna till vårt nybyggda Supply Center i Linköping, som nu kan bli din nya utgångspunkt i jobbet!

Vi är en oberoende och fristående aktör med stort produktsortiment, där vi kan erbjuda våra kunder de bästa arbets- och skyddskläderna. Detta i kombination med en stark inre organisation som bidrar till snabba leveranser, hög servicenivå och möjlighet till att tillmötesgå större organisationers behov nationellt. Vi har också möjlighet att erbjuda våra kunder internutbildningar inom skydd och säkerhet.

Som Account Manager Workwear består dina arbetsdagar av att ta hand om och utveckla våra strategiska kunder, både inne på vårt Supply Center som via telefon. Vi lägger ett stort värde vid att skapa goda och långsiktiga relationer med våra kunder när vi ska växa både på den lokala och nationella marknaden. Du säljer hela koncept av arbets- och skyddskläder och skapar mervärde hos kund genom våra unika totallösningar. Du har ett tätt samarbete med vår affärsutvecklingschef och affärsområdeschef för Workwear.

Du kommer att ingå i vårt nya Workwear-team, ett team med högt engagemang och kompetens inom området.

Om dig

Vi söker nu dig som har erfarenhet av innesälj B2B med inriktning mot arbetskläder och personlig skyddsutrustning. Det är meriterande med relevant branscherfarenhet. Du kan även ha erfarenhet av liknande typer av produkter exempelvis som användare. Det är meriterande om du har lätt för att lära dig nya system och har vana i Microsoft Office.

Det är en självklarhet för dig att sätta kunden i fokus och du brinner för långsiktiga relationer. Genom ditt positiva tänk bidrar du till härliga kundmöten där ditt driv är en framgångsfaktor. Du gillar förändringar, är noggrann och lyhörd med ett affärsmässigt tänk som resulterar i lyckade affärer. Du har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift.

Om oss

Vill du också jobba på Voky? Vi finns i idag i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Åre. Och oavsett var du väljer att jobba är en sak säker: du kommer bli en viktig del i ett team av engagerade medarbetare som alla drivs av samma sak: att göra det enklare för våra kunder att stärka sitt varumärke. Att det dessutom är högt i tak, och att arbetsmiljön präglas av en stark laganda och hög trivsel – där vi har kul på jobbet och alltid strävar efter förbättringar – gör ju inte saken sämre. Vi kallar det ”The Voky Way” – och det kanske är den stora hemligheten bakom vår framgång.

Läs mer här: Länk till originalannons alternativt annonsörens sajt
Annons

Ska sälja tryckeriet efter bara några år i branschen

redaktionen@branschkoll.se
Annons

Namn- och ägarbyte på mindre tryckeri

redaktionen@branschkoll.se
Annons

Lanserar taktila skyltar

Skyltmax berättar att man nu har lanserat taktila skyltar i sitt sortiment. Detta gör man för att det är ”en efterfrågad produkt som kompletterar företagets tidigare sortiment”.

– För oss är det viktigt att göra skyltar som är tillgängliga för alla. Det är dessutom en mycket efterfrågad produkt bland våra kunder säger produktionschef Andreas NeanderSkyltmax.

En taktil skylt är att hjälpmedel som möjliggör information via både syn och känsel. Allmänna platser och publika lokaler ska enligt lag vara tillgängliga för alla. Informationen skrivs ut i punktskrift, även kallat braille och det finns speciella standarder man följer vid tillverkning.

Läs också: TMG lanserar nischad e-handel för skyltar

– Våra taktila skyltar består av ett akrylmaterial som är reptåligt och har en fin yta. Detta är extra viktigt då skyltarna läses av via både känsel och syn, berättar Andreas vidare.

Skyltarna tillverkas enligt riktlinjer i Svensk standard SS 30600:2015 och följer punktskriftsnämndens skrivregler för punktskrift.

Signmax, bolaget bakom Skyltmax, har idag 69 anställda och omsatte 122 miljoner kronor under helåret som slutade sista april 2021. Bolagets huvudkontor och produktion ligger i Landvetter utanför Göteborg.

redaktionen@branschkoll.se
Annons

Se ”pilotavsnittet” av Branschkollen här – ny videopodd från Branschkoll

BLOGG: Här kommer en sommarhälsning från Branschkolls redaktion med en nyhet inför hösten.

Vi har under en tid diskuterat hur vi kan dela innehållet på Branschkoll i fler kanaler och landat i att en videopodd är ett kul och bra alternativ.

Tanken är att Branschkolls redaktörer ska diskutera aktuella händelser inom print, promotion och pack en gång varje månad.

”Tanken var aldrig att publicera”

I veckan gjorde vi ett test – ett Pilotavsnitt – och tanken var inte att publicera det. Det är en hel del jobb kvar med innehållet, strukturen, grafiken och övergångar. Men vi tycker att vi kom rätt så nära känslan som vi tänkt oss – och därför kan du nu se det allra första avsnittet nedan.

Som du ser presenterar vi också några av våra partners – de som har våra större annonsformat på branschkoll.se – och tanken är också att skapa nya möjligheter för företag att synas även i det här nya formatet.

Som sagt – ett första pilotavsnitt för att testa konceptet. I höst drar vi igång på riktigt med ett slipat upplägg, bättre grafik och schyssta övergångar :-). Hör gärna av dig med feedback – så kan vi göra detta så bra som möjligt!

redaktionen@branschkoll.se
Annons