Stockholm

Vitamin Well Group söker Grafisk formgivare

VILKA VI ÄR

Vitamin Well Group är en internationell grupp av premiumvarumärken som utvecklar, marknadsför och säljer funktionell dryck och snacks. Sedan starten i Sverige 2006 har vi expanderat globalt och består idag av flera varumärken med kontor i tio länder i Europa, USA och Asien.

Våra varumärken Vitamin Well, NOCCO, Barebells, NOBE aloe vera, Tyngre och Smiling är representerade på över 40 marknader och vår resa har bara börjat! Det betyder att vi behöver fler hjärnor och hjärtan. Mer nyfikna, samarbetsvilliga, handlingsorienterade och passionerade människor som trivs i en miljö som rör sig snabbt. Det är därför vi just nu söker efter ytterligare en kollega som är redo att ta sig an nya utmaningar tillsammans med oss!

DITT ANSVARSOMRÅDE

Vi söker nu ytterligare en grafisk formgivare till vår produktionsstudio på Vitamin Well! Studion är ett inhouseteam under marknadsavdelningen på huvudkontoret. Teamet består idag av grafiska formgivare, motion designer, fotograf/filmare, produktionsledare och är tätt kopplade till våra designers och ADs.

DIN ERFARENHET OCH DINA FÖRMÅGOR

Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av att jobba på produktionsbyrå, reklambyrå och/eller inhousebyrå. Vi önskar att du är helt trygg med produktion av tryckt material och kan ha egen dialog med tryckerier gällande förpackning, merchandise och trycksaker. För att trivas hos oss bör du gilla att ta ett stort eget ansvar och göra din egen tidsplanering, gilla produktioner där förutsättningarna snabbt kan ändras och ha ett driv att göra ditt yttersta för att säkra att leveranserna håller bästa möjliga kvalitet. Service och samarbete är mycket viktigt för att alla parallella produktioner ska löpa så bra som möjligt.

  • Relevant utbildning som grafisk formgivare
  • Goda kunskaper i Adobe CC (Indesign, Illustrator samt Photoshop)
  • God tryckteknisk kompetens
  • Minst 3 års erfarenhet som grafisk formgivare

    MERITERANDE 

  • Tidigare erfarenhet av förpackningsformgivning
  • Grunderna i After Effects
  • SketchUp och Adobe Dimensions

Arbetet utförs på Vitamin Wells huvudkontor på Sturegatan 11 i Stockholm. Anställningen är på heltid och är en tillsvidareanställning. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Varmt välkommen in med din ansökan som senast den 2 november! Vi går igenom ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Läs mer här: Länk till originalannons alternativt annonsörens sajt
Annons