Logga in

Visutech söker Servicetekniker för storformatsskrivare

22 november, 2016 | Av: Branschkoll | Dela:

Visutech logo

Vill du bli en av oss? Visutech växer vidare och vi söker nu en tekniker för service, support och installation av storformatsskrivare. I vårt sortiment inom storformat ingår HP Latex, HP Scitex och MASSIVit 3D-skrivare för skylt- och dekorbranschen. Som tekniker hos Visutech är du del av ett serviceteam på cirka 25 personer från hela Norden med hög kunskapsnivå och stor flexibilitet. Visutech har en av de största serviceorganisationerna i Norden inom grafisk bransch.

Tjänsten

Arbetet som storformatstekniker innebär att ge kunderna service och support på de produkter som Visutech säljer, både genom personliga besök samt via telefon. Du blir den lokala experten på företagets storformatsprodukter och har en naturlig del i arbetet med att vidareutveckla Visutechs kunder, framförallt i ditt närområde. Du kommer att fungera som en länk mellan kunden och den aktuella tillverkaren (HP/MASSIVit).

Placering

Placeringsort är Skåne, Halland eller Göteborgsregionen.

Profil

Vi söker dig som är som är stresstålig och har god hand med kunder. Du behöver vara flexibel då det ibland kan uppkomma arbete på annat ort med kort varsel. Som person är du självgående, driven och har en förmåga att kunna samarbeta med olika typer av människor.

Kunskaper och erfarenhet

Vi söker dig som har goda kunskaper inom tryck- eller skrivarteknik, elektronik och mekanik. Du ska även ha goda datorkunskaper samt kunna uttrycka dig väl på både svenska och engelska i såväl tal som skrift.  Erfarenhet av storformatsskrivare är meriterande. Grundkunskaper om prepress-flöden är ett stort plus. B-körkort är ett krav.

Om Visutech

Visutech är en koncern med verksamhet i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Huvudkontoret finns i Sverige. Visutech är med sitt nära samarbete med HP en av de största leverantörerna på den nordiska marknaden när det gäller digitala produktionslöningar för den grafiska branschen. Vi är idag strax över 50 medarbetare i Norden.

Kontakt

Låter detta intressant, skicka din CV och ett personligt brev till Karin Rinman på karinr@visutech.se

Läs mer här: Länk till originalannons alternativt annonsörens sajt

335 företag tar bort vilseledande påståenden om papper och tryck – Norden inget undantag

Projektet Two Sides, som drivs i Norden av nätverket Grafkom, sätter stopp för företags missledande kommunikation kring pappers- och tryckindustrin. Och man har nått stor framgång – även i Sverige. (mer…)

EU-parlamentet har röstat ja till att förbjuda vissa plastartiklar

För några veckor sedan röstade EU-parlamentet igenom ett förbud

Mackmyra kopplar upp whiskeyn med NFC-taggar på flaskorna

NFC-taggarna, som levereras av ett nordiskt bolag, ska möjliggöra ”digital proveniens”.

Nu kommer Amazons tryckta julkatalog

Amazon släpper sin första tryckta katalog för högtids-shopping någonsin – skickas ut till miljontals hushåll under november.

Han tar över som vd för Eskils i Borås

Henric Wiklund tillträdde nyligen tjänsten som vd för Eskils Tryckeri i Borås. (mer…)

Billes köper logistikföretag

Billes förvärvar logistikbolag. På bilden står Fredrik Bille, Klas Hedén, Niklas Bille och Christer Samuelsson. (Foto: Niklas Maupoix)

Billes är logistikbolaget Dios största kund och står för ungefär halva Dios omsättning på runt 17 miljoner kronor. Nu köper Billes sin underleverantör och får in flera nya tjänster under sitt tak. (mer…)

Massivt program på Grafkom Workflow Summit

Nästa vecka den 13 november arrangerar nätverket Grafkom sin kunskapsdag Workflow Summit för första gången. 25 talare i tre spår delar med sig av kunskap till de nu över 150 deltagarna från hela Norden. (mer…)

Husqvarna stänger in gräsklippare på flygplats – Interaktiv skärm från Storbildsfabriken vägleder

(Bild: Storbildsfabriken)

För att uppmärksamma sina robotgräsklippare har Husqvarna skapat en uppseendeväckande kampanj. (mer…)

Tryckeri tar lounge-koncept vidare till nästa stad

Onlinetryckeriet Flyeralarm har ett litet annorlunda showroom-koncept som de kallar för ”Flyeralarm Lounge”.