Logga in

Venue Retail Group söker Junior Art Director

23 april, 2019 | Av: Branschkoll | Dela:

Vi erbjuder en arbetsplats med högt tempo och varierande arbetsuppgifter där du får möta många spännande människor. Hos oss får du möjligheten att utvecklas och vi vill ständigt utmana oss att bli bättre. Din insats har stor betydelse och tillsammans med andra engagerade och stolta medarbetare får du vara med och göra skillnad. Vi tror på varandra, vi hjälps åt och med en positiv anda har vi kul på jobbet.

Nu söker vi en Junior Art Director
Som Junior Art Director på vår marknadsavdelning ansvarar du för den grafiska processen vad gäller att skapa nyhetsbrev, framställandet av kampanjmaterial, annonser och produktkommunikation. Du arbetar tätt ihop med övriga personer på marknadsavdelningen samt mot företagets media- och reklambyrå.

Om rollen
• Du kommer ansvara för framtagande av allt grafiskt material
• Originalproduktion för annonser (centralt, lokalt, profil)
• Originalproduktion för digitala annonser
• Formatera och säkerställa att reklambyråns material blir anpassat för butik och aktuell kampanj
• Vara delaktig och behjälplig vid arbetet med våra siter
• Trycksaker som t.ex. POS-material etc.
• Framtagande och uppdatering av redigeringsbara prisskyltar
• Löpande grafisk formgivning från ax till limpa

Vi tänker oss att du
Har en Art Director utbildning och är i början av din karriär med ett strakt sug efter att lära dig mer. Du behärskar och älskar arbetet som Grafisk formgivare och är nu redo för större utmaningar. Du har med fördel erfarenhet från liknande arbete på reklambyrå, produktionsbyrå, designbyrå, inhouse atelje eller motsvarande. Har du erfarenhet från kommersiell retail är detta ett plus. Vi ser att du behärskar Photoshop, InDesign och Illustrator på en avancerad nivå. Kunskap i Apsis är meriterande.

Som person är du
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper i denna rekrytering. Ditt kreativa och utåtriktade sätt inspirerar och utvecklar andra. Du är nyfiken, har ett öga för detaljer och vill ständigt utvecklas. Du är vidare prestigelös i ditt förhållningssätt och tvekar inte att kavla upp ärmarna när det behövs. I ditt arbete dyker du gärna ner i detaljer, samtidigt som du har ett ständigt helhetsperspektiv utifrån bolagets kommunikationsstrategi. Du gillar att bli utmanad samt tvekar inte att utmana dina kollegor med ditt nytänkande. Med bibehållen kvalitet och högt tempo har du kapacitet att kontinuerligt driva förbättringar.

Tjänsten är ett föräldravikariat fr.o.m. mitten av augusti 2019 t.o.m.slutet av januari 2020.
Utöver att vi sitter i nyrenoverade fräscha lokaler på Karlavägen så erbjuder vi dig möjlighet till stort eget ansvar och påverkan. Tillsammans med ca 50 härliga kollegor på vårt Powercenter erbjuds du en varierande vardag där ingen dag är den andra lik.

Vi har kollektivavtal.
Venue Retail Group är en ledande aktör inom väskor, skor och accessoarer i Sverige och Norge med totalt ca 120 butiker. Verksamheten drivs genom de helägda butikskedjorna Accent, Morris och Rizzo som även finns online, samt avdelningar på NK med ett utbud av egna och externa varumärken. Vår vision är att vi ska vara Nordens ledande och mest attraktiva aktör inom områdena väskor/accessoarer och skor/accessoarer med stolta medarbetare, partners och kunder.

Läs mer här: Länk till originalannons alternativt annonsörens sajt

Implementerar packrobotar från CMC – ”en nedsläckt lagerlokal är målet”

Packning och distribution automatiseras med robotar.

Tar över vd-stolen i Taberg

(Bilder: TMG Tabergs)

Mattias Bjursell tar över tjänsten som vd för TMG Tabergs. (mer…)

Snabbväxande och mycket lönsamt svenkt tryckeri hoppar på affisch-tåget

Ännu en aktör satsar på att sälja affischer via e-handel – nu i format upp till 4 x 1,2 meter.

Bevarar dina minnen – Tapettryckare lanserar affisch-tjänst

Lanserar ny tjänst som trycker personliga och designade affischer.

Norges största tryckerikedja automatiserar försäljning och orderhantering med ny mjukvara

Camilla Mørstad, Allkopi Netprint.

Norska kedjan Allkopi Netprint, som ägs av Paragon Group, har tagit beslut om att investera i svenska beräknings- och orderhanteringsmotorn Arifiq.

Klippans Bokbinderi köper lokal kollega

Bröderna Nilsson säljer sitt bokbinderi till Bengt Ljungberg. (Bild: Press)

Bokbinderiet RST i Klippan, som specialiserat sig på bland annat wire-bindning och registerhuggning, blir en del av Klippans Bokbinderi.
(mer…)

Konsumtionen av plastpåsar minskar – följ utvecklingen här

Under 2018 använde den genomsnittlige svensken 102 plastbärkassar, vilket är 12 färre än 2017. Papper och tyg kommer att ersätta. 

Print Next sänder live – följ nätverksträffen på nätet

Joakim Jardenberg inleder Print Next 19. Totalt kommer 215 personer att vara med under dagen.

Följ årets största nätverksträff i grafiska branschen. 215 personer från Sverige och övriga Norden samlas i Stockholm. (mer…)

Nilssons Tryckeri investerar i solceller

Taket på Nilssons Tryckeri i Bjärnum.

Hösten 2018 började Nilssons Tryckeri installera solceller på sitt 4.500 kvadratmeter stora tak. (mer…)