Veckans produkt: Svävande fotboll

Fotbolls-VM står runt hörnet och den svävande fotbollen har dykt upp lite överallt. Den senaste modellen drivs av batterier och svävar längs med plana ytor. Den svävande bollen är tänkt att användas inomhus och lämpar sig inte särskilt väl på asfalt, grus eller gräs. Det är dock helt okej för ungarna att leka med den inomhus eftersom den inte lämnar marken (om ingen lyfter upp den) och eftersom den är vadderad för att inte lämna märken efter sig eller skada lister och möbler. Fotbollen drivs av fyra stycken AA-batterier.

Tillverkaren av produkten är det kinesiska bolaget Shenzhen Weccan Toys som tillverkat leksaker sedan 1994. Fotbollen känns som en ganska självklar give-away till fotbollsfantaster med eller utan fotbollsintresserade barn. Den svävande fotbollen säljs bland annat här.


Veckans produkt på Branschkoll Promotion är tänkt att inspirera branschen och ge uppslag åt nya idéer. Varje vecka kommer vi utse en ny produkt som på något sätt utmärker sig. Om ditt företag har en produkt som ni vill visa upp för andra aktörer så är veckans produkt en ypperlig annonsplats där ni får chansen att synas för en relevant publik centralt på sajten och i fredagsutskicket. Kontakta david@branschkoll.se vid intresse.

De höjer priserna på offsetplåt igen

redaktionen@branschkoll.se

Scandinavia Print Group köper stort Köpenhamnstryckeri

En av Danmarks större grafiska aktörer köps upp av Scandinavian Print Group.

redaktionen@branschkoll.se

Emballator stor-investerar i ny tryckpress

Investerar 60 miljoner kronor i Ulricehamn och nu leter man efter fler företag att förvärva ute i Europa.

redaktionen@branschkoll.se

Startup tillverkar helt nedbrytbart förpackningsmaterial av svamp – flera stora varumärken bland kunderna

redaktionen@branschkoll.se