Veckans produkt: En lyxfotboll

Fotboll

Vi kör en fotboll till! Fotbolls-VM har en hedersplats även i redaktionens annars ganska fotbolls-fattiga hjärta. Och för er betyder VM såklart ”a little bit of both” när man får den ack så klassiska flygplatsfrågan i USA – Are you here for pleasure or business? Fotbollen i fråga är självaste antitesen till att produktmedia skulle vara billigt och lågkvalitativt. För den här promotion-fotbollen från Adidas får du nämligen hosta upp cirka 140.000 kronor. Vi slår ut den batteridrivna bollen av Kina-plast över sidolinjen och börjar istället spela med en Fotboll i svart sammet med klassisk rysk brodyr i guldtråd och invävda Swarovski-kristaller. Passar perfekt som giveaway, gärna till redaktionen … Mer information om fotbollen hittar du här.

Robot printar direkt på stora väggar

redaktionen@branschkoll.se

Unitedprofile anställer Sale support

Senaste tillskottet på Unitedprofile är Jonatan Hillerstig som kliver in i rollen som sale support och kommer bland annat jobba med kunder och support.

Här har ni nästa stjärna på Unitedprofile! Välkommen Jonatan Hillerstig som kliver direkt in och axlar rollen som Sale support! Jonatan kommer närmast från återförsäljarledet där han jobbat under sex år. Hos oss på Unitedprofile så kommer han ansvara för kundrelationer genom support, försäljning och utbildning, skriver Unitedprofile till Branschkoll.

redaktionen@branschkoll.se

De får dela på upphandling värd 13 miljoner

redaktionen@branschkoll.se

Två branschaktörer gjorde upp i domstol rörande dåliga munskydd – fick betala tillbaka 180.000

munskydd skyddsutrustning
redaktionen@branschkoll.se