Värnamo Ljuskopiering söker Bokbindare

Är du en ansvarsfull och självgående person som drivs av att få ta eget ansvar? Gillar du dessutom att jobba i ett mindre företag där din insats gör skillnad, tveka då inte att söka jobbet som medarbetare bokbindare.
Välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter.

Som anställd kommer du att jobba med alla förekommande arbetsmoment som ingår inom bokbinderi. Företaget har investerat löpande och ligger i framkant när det gäller maskiner och teknik. Idag är man väl automatiserad i arbetsmomenten falsning, limning och klamring.

Är du rätt person för jobbet?

Det här jobbet passar dig som uppskattar en arbetsplats med hög arbetsmoral och bra kamratskap kombinerat med lyhördhet och engagemang i sina arbetsuppgifter. Du är van vid att jobba på ett flexibelt sätt och skiftande arbetsuppgifter ser du som en självklarhet. Vi söker i första hand dig som har tidigare erfarenhet från bokbinderi för att snabbt kunna komma in i arbetsuppgifterna. Saknar du erfarenhet men tror att du har de rätta kvalifikationerna för ett tryckeri är du givetvis också välkommen att söka tjänsten.

Om Värnamo Ljuskopiering.

Värnamo ljuskopiering startades 1958 och är ett privatägt bolag. Verksamheten är inom tryckeri av böcker och övrigt tryckeri. Bolaget finns på Västbovägen 46 i Värnamo. Det jobbar idag 9 personer och lönsamheten är stabil.

Läs mer här: Länk till originalannons alternativt annonsörens sajt

Åtta.45 investerar i ny plattform för digitaltryck – köper tre nya pressar

Åtta.45 investerar i flera inkjetpressar, en arkpress och ny mjukvara.

redaktionen@branschkoll.se

De köper Lenanders Grafiska

Stora förändringar i produktionen.

redaktionen@branschkoll.se

Startup bygger ny marknadsplats där företag kan byta till miljösmarta förpackningar

Ska bli länken som effektiviserar och automatiserar processen mellan förpackningsleverantörer och köpare. Målet är att hjälpa alla små och medelstora företag att byta till förpackningar som är bättre för miljön.

redaktionen@branschkoll.se

Industrigrupp förvärvar sin tredje etikett-aktör på kort tid – köper också in sig i Norge

Etikettmarknaden konsolideras ytterligare på den svenska marknaden.

redaktionen@branschkoll.se