Varberg

Varbergs skyltgravyr söker Produktionsarbetare

Produktionsarbetare med brinnande intresse för hantverk till Varbergs skyltgravyr

Varbergs skyltgravyr är just nu på jakt efter dig som vill ta dig an utmaningen som produktionsarbetare i deras verksamhet. I den här rollen är det en fördel om du trivs med omväxlande och utmanande arbetsuppgifter, och du får gärna vara både samarbetsvillig och självgående. Välkommen till en trevlig arbetsplats där laganda och utvecklingsvilja genomsyrar hela företaget!

Vad går jobbet som Produktionsarbetare ut på?

I den här rollen kommer du att arbeta med produktionsarbete. Mer specifikt kommer dina arbetsuppgifter i första hand vara att tillverka kundspecifika produkter i metall och plast och trä. I deras produktion har dem laserskärare, slip/gradning, gravyr, målning, kantpress, svets/polering, montering och packning. Dessutom kommer du att vara ansvarig för din funktion där du signerar av ditt arbete.

Är du den vi söker?
Vi tror att du som uppskattar känslan av att ge riktigt god service kommer att trivas väldigt bra i den här rollen, och vi tar för givet att du alltid är mån om att göra ett bra jobb och leverera i tid. Som person är du positiv och driven och samtidigt har du ett kreativt sinne för innovativa idéer och lösningar. Det är viktigt med noggrannhet och kvalitet i arbetet då produktion är ett hantverk, med en förståelse för ritningsläsning. Vidare har du en relevant utbildning eller erfarenhet inom tillverkningsindustrin.
Vi lägger stor vikt vid att hitta rätt person för det här jobbet, så tveka inte att skicka in din ansökan även om du inte uppfyller exakt alla krav.

Det är meriterande om du

  • arbetar eller har arbetat med kantpress
  • datorvana
  • arbetar eller har arbetat som CNC operatör
  • arbetar eller har arbetat som gravyroperatör
  • har truckkort
  • har B-körkort

Vad kan Varbergs skyltgravyr erbjuda dig?
Du blir en del av ett kreativt och välskött tillväxtföretag i Varberg som erbjuder att dig 16 härliga kollegor, friskvårdsbidrag, arbetskläder, sjukvårdsförsäkring, frukostaktiviteter på jobbet och fem veckors semester.

Intresserad?
Skicka in din ansökan redan idag! Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta tjänsten så fort vi hittat rätt person.

Läs mer här: Länk till originalannons alternativt annonsörens sajt
Annons

Amerikanskt DR-tryckeri investerar en halv miljard i produktionskapacitet

printer tryckrpress HP USA direktreklam

Köper sju inkjetpressar från HP.

redaktionen@branschkoll.se
Annons

De trycker 700 miljoner valsedlar – och så här mycket kostar det

Pappersleverantörer och tryckerier är utsedda.

redaktionen@branschkoll.se
Annons

Kanalvalet 2022: Brevlådan är en trygg plats men det finns utrymme för mer digitaliseing

Här får du sju helt färska insikter om dagsläget kring vilka kommunikationskanaler som svenska folket vill har när det gäller reklam och information.

redaktionen@branschkoll.se
Annons

POD Sthlm kämpar för att hinna med – ska anställa tre till att börja med

”Vi har nått en gräns där vi måste bli fler”

redaktionen@branschkoll.se
Annons
Annons
Annons
Annons