Välkänd branschprofil blir Felestads tredje vd på kort tid

Det blir det tredje vd-bytet hos Felestad på strax över ett års tid. Nästa person att ta över vd-rollen för återförsäljaren är Linda Rosberg som tidigare varit vd för bland annat Olympus och försäljningschef på Papex.

LÄS OCKSÅ: Felestad får ny vd igen

– Felestad är redan ett av Sveriges ledande produktmediaföretag, men här finns en tydlig ambition att genom digitalisering, kundfokusering och förvärv från ägarna (BDG Nordic) utvecklas till att bli Nordens vassaste leverantör inom totalprofilering. Att få ta vidare ett så fint och kvalitativt bolag som Ingela Engman är grundare till är stort, säger Linda Rosberg i ett pressmeddelande.

– Linda har djup förståelse om branschen och ett tydligt samt mycket uppskattat ledarskap. Linda är rätt ledare för att utveckla Felestad vidare, säger avgående vd och tillika styrelseordföranden i Felestad, Per Uebel.

Annons

Bokslut: Så här går det för Billes under pandemin

redaktionen@branschkoll.se
Annons

Coloreels vd berättar om bolagets planer – nya marknader och produkter

redaktionen@branschkoll.se
Annons

Slutkundsmässan skjuts upp igen

Vi får väl se om fjärde gången gillt gäller för den nystartade mässan Profil & Promotion som lockat stort intresse från branschen. För nu skjuts den upp igen och de nya datumen är 23-24 februari 2022, ganska exakt ett år efter att mässan ursprungligen var tänkt att äga rum.

LÄS OCKSÅ: SBPR inleder samarbete med den nystartade Profil & Promotion-mässan

Bland de branschföretag som ska ställa ut på mässan återfinns bland annat: Master Design, WDP, Swagg, ACG Nyström, Neh, FF Profilreklam och Wackes.

Coronaviruset har fått konsekvenser i en utsträckning som få kunnat föreställa sig, regeringen meddelande nyligen att vaccinationsmålet blir försenat till den 15 augusti och många företag och organisationer har fortsatta restriktioner. För att vi tillsammans med våra utställare och partners ska kunna arrangera en högklassig och komplett mötesplats så säkert och kvalitativt som möjligt agerar vi proaktivt och flyttar fram mässan, skriver mässarrangören Live expo i ett pressmeddelande.

redaktionen@branschkoll.se
Annons

New Wave Group publicerar siffrorna för Q1 i förtid – ”överstiger väsentligt marknadens förväntningar”

redaktionen@branschkoll.se
Annons