Falkenberg

V-tab söker Orginalare

I rollen som orginalare på V-TAB arbetar du med att framställa produkter från design fram till det färdiga trycket. Du är med i processen från idé och koncept och verkställer dessa genom att bland annat komponera ihop bilder och text, välja rätt tryckmetod, tillämpa rätt tryckmaterial och format. Originalaren ser också till att alla färger är korrekta inför tryckning. Du kommer arbeta kreativt med allt inom design, layout, typografi, färg och form. Allt arbete görs i Mac-miljö, du arbetar främst i Illustrator och InDesign.

Du arbetar kontorstider, måndag-fredag, och har din arbetsplats ifrån Falkenberg.

Om dig

Vi söker dig som har utbildning inom grafisk design och/eller tidigare erfarenhet av att arbeta som orginalare alternativt grafisk formgivare. Det är viktigt att du är noggrann i ditt arbete och kan arbeta självständigt. Du trivs med att ha mycket kontakter och är van att prata med både kunder och beställare. Du sätter dig snabbt in i olika typer av uppdrag, trivs med högt tempo och har förmågan att effektivt planera ditt arbete. Du är flytande i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Viktigt för tjänsten:

– Tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter

– Kunskap i Illustrator och InDesign och vana av Mac-miljö

– Att du är noggrann, självständig och social

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om V-TAB

Även om V-TAB etablerades 2002 sträcker sig koncernens rötter långt bakåt i tiden och har sedan början av 1900-talet samlat på sig erfarenheter och kunskaper som de har tagit med sig på sin resa mot framtiden. Hos V-TAB har du tillgång till all tänkbar tryckkompetens och en ansenlig bredd med tjänster – från tidningar och direktreklam till skyltar och affärstryck i alla möjliga och omöjliga former. V-TAB´s anläggningar är

strategiskt placerade runt om i landet för att tidnings- och direktreklamkunder alltid ska ha nära till oss. Bland kunderna finns flera av landets mest välkända dagstidningar, tidskrifter och affärskedjor.

Om anställningen och ansökan

V-tab har i denna process valt att samarbeta med Adecco. Frågor och ansökningar besvaras och behandlas av Adecco. Tjänsten skall tillsättas omgående och är en inhyrning tom 1 augusti 2022. Rekryteringsarbetet sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Läs mer här: Länk till originalannons alternativt annonsörens sajt
Annons

Horizon krokar arm med robot på Scanpack

Förpackningsmässan Scanpack i Göteborg är tillbaka efter pandemin och den 4-7 oktober öppnar man dörrarna. En av utställarna är Horizon som i år har krokat arm med robottillverkaren Omron i sin monter för att visa smarta lösningar inom efterbearbetning.

Scanpack är för dig som är involverad i förpackningens värdekedja, från koncept och design till produktion och logistik.

Horizon på Scanpack

– Inom förpackningsindustrin används sedan ett tiotal år tillbaks våra falsmaskiner för farmaceutisk falsning av bipacksedlar, stansmaskiner för förpacknings- och skyltproduktion, boklimbindning och broschyrhäftning för instruktions böcker med mera, säger Paul Jakobson på Horizon.

Genom att arbeta med robotar i efterbehandlingen så kan operatören koncentrera sig på små justeringar och kontrollera kvaliteten istället för att göra repetitiva uppgifter som att lasta i och ur material.

Robotar för samarbete

– När det gäller Omron så visar vi en kollaborativ robot som kan göra olika former av iläggning eller avlägggning i maskinsystemen, säger Paul Jakobson.

Horizon och Omron fins i monter A03:22.

redaktionen@branschkoll.se
Annons

Grafiskt uppköp i Skellefteå

redaktionen@branschkoll.se
Annons

”Det kommer bli alltmer komplicerat och resurskrävande att upphandla grafisk produktion och tryck”

Trycksaksförmedlare informerar om läget i pappersbranschen – och ger sina råd till trycksaksköparna – och därmed också till tryckerierna.

redaktionen@branschkoll.se
Annons

Sveriges Tidskrifter med seminarium om ”papperskrisen”

Printpool och Kapero är inbjudna som experter.

redaktionen@branschkoll.se
Annons
Annons
Annons
Annons