Stockholm

US-AB söker grafisk formgivare/prepressoperatör

Är du en positiv och kreativ person som trivs i en föränderlig miljö? Har du kunskap och erfarenhet av grafisk produktion, trycksaksframställning och färghantering? Då kan du vara vår nya medarbetare!

Om företaget
Universitetsservice US-AB grundades 1999 med fokus på Digitaltryck. Vi är ett modernt företag med 12 anställda där vi producerar ett brett sortiment av trycksaker direkt på plats i Stockholm. Våra trycksaker distribueras till såväl privatpersoner och lokala företag som till högskolor och globala koncerner.

Din profil
Just nu söker vi en kundorienterad prepressoperatör/grafisk formgivare. Vi söker dig med goda kunskaper av grafisk produktion, trycksaksframställning och färghantering. Du bör ha mycket goda kunskaper i Adobe Creative Cloud (InDesign, Photoshop, Illustrator, After Effects) samt behärska svenska och engelska i tal och skrift.

Tjänsten

I tjänsten ingår ett varierande arbetstempo och du kommer arbeta både med interna produktioner och uppdrag direkt mot kund. Du är positiv och gillar när det är mycket på gång. Viktiga egenskaper för tjänsten är att du är kreativ, lösningsorienterad, strukturerad samt gillar att arbeta både självständigt och i team. Det är särskilt meriterande om du tidigare arbetat inom grafisk produktion, Haikom och/eller kan programmering.

Övrig information

  • Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid. 
  • Tjänsten är placerad på Östermalm i Stockholm.
  • Arbetstider är mån-fre 08:00-16:30.
  • Tillträde sker enligt överenskommelse.
  • Lön enligt överenskommelse. 
  • Vi har kolletivavtal

Ansökan

Skicka gärna in din ansökan redan idag till rebecca@us-ab.com då urval och intervjuer sker löpande.

Har du frågor om tjänsten kan du kontakta Rebecca Sandberg på rebecca@us-ab.com

Läs mer här: Länk till originalannons alternativt annonsörens sajt
Annons