UNT söker printmedarbetare

Du älskar nyhetsvärdering och kraften i den lokala läsningen. Är det dig vi söker som medarbetare till vår printredaktion?

UNT står för en journalistik som väcker känslor, skapar perspektiv och svarar på frågor. Under det senaste året har vi haft en stark läsarutveckling. Vi vill växa ytterligare och skapar nu en printredaktion.

Våra papperstidningar är fortsatt viktiga för oss och med den alla de tusentals läsare som ser fram emot sin tidning varje morgon. Vår ambition är att utveckla morgontidningen ytterligare och vi söker dig som vill arbeta med den uppgiften.

Varje dag i veckan producerar vi UNT, Enköpings-Posten och våra veckotidningar Uppsalatidningen, Norra Uppland och Östra Uppland. Som medarbetare på printredaktionen ansvarar du för att nyhetsvärdera och presentera den journalistik som våra olika avdelningar tar fram. Du blir en viktig länk mellan våra redaktörer och vårt redigeringsnav.

Vi söker dig som har erfarenhet från arbete på redaktion och är van att redigera tidningssidor i ett högt tempo. Du kan lyfta artiklar och bilder i en slagkraftig layout utifrån tidningens form. Du förstår också behovet av och behärskar att hantera innehåll i ett jämt flöde med snäva tidsmarginaler.

Du är noggrann, språksäker, van att arbeta med korta deadlines och har en dokumenterad erfarenhet från dagstidningsproduktion. Du kommer att arbeta på ett schema som innehåller dag- och kvällsarbete samt tjänstgöring var fjärde helg.

Vi söker sidplanerare och en printredaktör som ska vara arbetsledare för gruppen. För den senare tjänsten behövs erfarenhet av arbetsledning på en redaktion.

Tjänsterna är tillsvidareanställningar, placerade i Uppsala och med tillträde till hösten.

Läs mer här: Länk till originalannons alternativt annonsörens sajt

Åtta.45 investerar i ny plattform för digitaltryck – köper tre nya pressar

Åtta.45 investerar i flera inkjetpressar, en arkpress och ny mjukvara.

redaktionen@branschkoll.se

De köper Lenanders Grafiska

Stora förändringar i produktionen.

redaktionen@branschkoll.se

Startup bygger ny marknadsplats där företag kan byta till miljösmarta förpackningar

Ska bli länken som effektiviserar och automatiserar processen mellan förpackningsleverantörer och köpare. Målet är att hjälpa alla små och medelstora företag att byta till förpackningar som är bättre för miljön.

redaktionen@branschkoll.se

Industrigrupp förvärvar sin tredje etikett-aktör på kort tid – köper också in sig i Norge

Etikettmarknaden konsolideras ytterligare på den svenska marknaden.

redaktionen@branschkoll.se