Tylöprint söker Grafisk formgivare/Marknadskommunikatör

Vilka är vi? Jo, Tylöprint är ett familjeföretag som är gamla i gemet och har varit aktiva sen 1981 (japp vi firar 40 år i år!). Fokus har varit Mäklarbranchen från dag ett och vi är stolta över att kunna säga att vi är marknadsledande gällande skyltar, trycksaker, profilprodukter och fönster/butiksskyltning. Du kommer att arbeta tillsammans med 12 andra superproffs som håller högsta service och marknadens bästa produkter i första rum.

Vill du veta mer, gå in på: tyloprint.se och kolla vad vi säljer och vilka vi är. Resten tar vi på intervjun!

Är du skicklig på Illustrator, InDesign, Photoshop och digitala medier?  Då kan detta vara tjänsten för dig!

I rollen som grafisk formgivare tillhör du ett team på två till tre personer som arbetar i vår ateljé. Du kommer att vara ansvarig för framställande av tryckoriginal (även rörlig media), bildmaterial till webb, utskick, kataloger/prospekt samt upprätta skisser i 2D och 3D till butiks- & fönsterskyltningar. Du är en viktig del i företaget och jobbar tätt ihop i teamet, men har även kontakt med kunder och leverantörer. Tillsammans med dina kollegor i ateljén har du delansvar för webbshopen och grafiskt mallverktyg samt uppdatering av dessa. 

Kvalifikationer
För att lyckas i tjänsten krävs

  • Att du arbetar obehindrat i Adobe-programmen främst Illustrator, InDesign och Photoshop.
  • Att du som person har en kreativ ådra och tänker utanför boxen. 

Det är meriterande om du har erfarenhet av rörlig grafik/motion graphics, UX, E-handel, webbdesign, produktfotografering, sociala medier, SEO samt strategisk marknadsföring. För att passa in i rollen är du en intresserad och talangfull grafisk formgivare samt har utbildning i området eller erfarenhet som kan bedömas likvärdigt. 

Personliga kvalifikationer
Du tycker om att kommunicera och har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift men ditt främsta vapen är att uttrycka dig med färg och form. Som person är du lyhörd, har ett öga för detaljer och ett genuint intresse för grafisk formgivning. Något som du uppskattar är att samarbeta med andra och att ta ansvar för dina uppgifter samtidigt som du är nyfiken på nya arbetsuppgifter. 

Läs mer här: Länk till originalannons alternativt annonsörens sajt

Åtta.45 investerar i ny plattform för digitaltryck – köper tre nya pressar

Åtta.45 investerar i flera inkjetpressar, en arkpress och ny mjukvara.

redaktionen@branschkoll.se

De köper Lenanders Grafiska

Stora förändringar i produktionen.

redaktionen@branschkoll.se

Startup bygger ny marknadsplats där företag kan byta till miljösmarta förpackningar

Ska bli länken som effektiviserar och automatiserar processen mellan förpackningsleverantörer och köpare. Målet är att hjälpa alla små och medelstora företag att byta till förpackningar som är bättre för miljön.

redaktionen@branschkoll.se

Industrigrupp förvärvar sin tredje etikett-aktör på kort tid – köper också in sig i Norge

Etikettmarknaden konsolideras ytterligare på den svenska marknaden.

redaktionen@branschkoll.se