Örebro

Tsreklam söker kundservicemedarbetare

Nu söker vi en kundservicemedarbetare!

Korta fakta om jobbet
Plats: Örebro
Omfattning: Heltid
Anställningsform: Tillsvidare
Start: Omgående
Lönetyp: Fast lön

Arbetslivserfarenhet
Ingen erfarenhet krävs, men tidigare arbete inom branschen och / eller kundservice är meriterande. Du behöver ha hög datavana.
Språk: Svenska, Engelska

Om oss
Tsreklam.se är ett av Sveriges snabbast växande e-handelsbolag inom profilprodukter. Med ett stort fokus på service, bra erbjudande och kundnöjdhet har vi blivit en av branschens ledande på endast ett par år!

Tsreklam.se och dess dotterbolag omsätter under 2021 ca 40 MSEK och har stark tillväxt (45% per år). Hos oss kommer du till ett företag som satsar och arbetar på ett entreprenöriellt sätt!

Om tjänsten
Vi söker nu stärka vår organisation med en medarbetare på kundservice med titeln Account manager. Vi söker dig som har vana från liknande arbetsuppgifter och kan arbeta i ett stadigt tempo och mot deadlines.

Vi på tsreklam.se är kända för vårt stora servicefokus och att hitta lösningar åt kund. Det är utöver att du är serviceinriktad viktigt att du är strukturerad och noggrann.

Du kommer att leda kunden genom hela orderprocessen, från säljdelen med offert och skiss fram till order där du lägger in beställningen för produktion.

Hos oss på tsreklam.se får du stora möjligheter att utveckla dig och din karriär i samarbete med några av branschens bästa medarbetare. Är du driven finns det stora möjligheter att avancera inom organisationen!

Vi sitter i fräscha, nyrenoverade lokaler på Aspholmen i Örebro.

Läs mer här: Länk till originalannons alternativt annonsörens sajt
Annons

Faberexposize expanderar till Norge genom förvärv

Det norska tryckeriet Get Noticed blir basen för expansionen till Norge för Faberexposize som producerar skyltmaterial för både bruk inomhus som utomhus. Det handlar om allt från flaggor, banderoller, skyltar och displayer, till dekaler, parasoller och tält, storformat och diverse interiörprodukter.

”Förvärvet av Get Noticed AS passar in i Faberexposize strategi för att erbjuda de bästa utskriftslösningarna lokalt till den norska marknaden”, skriver företaget i ett pressmeddelande.

Faberexposize har sin nordiska bas i Stockholm och är en global koncern med produktionsanläggningar i både Europa och Asien. Koncernen har sin bas i Nederländerna.

Get Noticed stannar kvar i samma lokaler, behåller samma telefonnummer och samma webbplats men verkar från och med nu under den nya ägaren Faberexposize.

Get Noticed beskriver sig som en ”One-stop-shop in print solutions on large and small surfaces”.

redaktionen@branschkoll.se
Annons

Explosion i tonerfabrik skapar leveransproblem till tryckerier

Två tonerfabriker hos Konica Minolta står still efter en explosion. Så här ser planen för återstart ut.

redaktionen@branschkoll.se
Annons

UPPDATERAD: Gryningsräd mot massatillverkare – misstänkt kartell

redaktionen@branschkoll.se
Annons

Tillverkare av gräspapper tar in 200 miljoner – förpackningsföretag bland nya ägarna

”En tydlig markering för vårt fortsatta engagemang för hållbarhet”

redaktionen@branschkoll.se
Annons
Annons
Annons
Annons