Logga in

Tryckservice söker Tryckare Offset

18 oktober, 2019 | Av: Branschkoll | Dela:

Tryckservice i Ängelholm AB är ett offset samt digital tryckeri i Ängelholm. Bolaget producerar trycksaker i form av visitkort, foldrar, broschyrer, magasin, kuvert, DM/DR och allt därtill gällande tryckt kommunikation. Vi omsätter idag 30 miljoner och är 16 anställda och har en lång erfarenhet av den grafiska branschen. För att fortsätta vara starka på marknaden och möta våra kunders efterfrågan behöver vi nu utöka vår personalstyrka med ytterligare en tryckare.

Vi söker en tryckare för att förstärka upp vårt team som kör en Heidelberg CD74-lackverk. Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av tryckeriverksamhet och förstår hur processen fungerar. Som person ser vi att du är lyhörd, har lätt för att samarbeta men även klarar av att arbeta självständigt. Då vi dagligen hanterar en mängd olika projekt ser vi att du är van att tänka två steg framåt och har en bra vision för att produktionen ska flyta på enligt plan.

Vi ser att du uppfyller följande:

Erfarenhet att köra tryckpress
Har ett bra kvalitetstänk
Är noggrann och strukturerad
Lösningsorienterad
Driven och gillar utveckling
Behärskar svenska i såväl tal som skrift

Arbetslivserfarenhet
Arkoffsettryckare, 2-4 års erfarenhet (Meriterande)

Läs mer här: Länk till originalannons alternativt annonsörens sajt

Växande Postemballage i Jönköping investerar i ökad kapacitet och fler tjänster

Postemballage i Jönköping hjälper tryckerier med både tryck på kuvert och med förpackningar för frakt. Men man gör också profilprodukter, kuvertering, printning, fals- och plock, inplastning och annat inom distribution. Under det gångna året har man växt ytterligare och nu investerar man i ökad kapacitet och fler tjänster. (mer…)

Danagårdlitho marknadsför sina miljösatsningar med ny film

Danagårdlitho berättar i en film om hur man jobbar med miljö- och klimatfrågor.

I en tre minuter lång film berättar Linn om hur tryckeriet Danagårdlitho tänker kring trycksaker och miljö. (mer…)

Debatt: Ta bort priskorgarna i offentliga upphandlingar av trycksaker

Grafiska företag fyller ofta i stora priskorgar i samband med anbud i offentliga upphandlingar. Priserna blir snabbt gamla och tar orimligt mycket tid att fylla i.

Offentliga upphandlingar inom grafisk bransch tar orimligt stora resurser för inblandade företag på grund av upphandlingsprocessen och att många tilldelningar överklagas till domstol. Här presenteras en idé på hur man skulle kunna utveckla och förenkla processen.

Tryckeriet Moo erbjuder sina kunder att investera i bolaget

Moo.com planerar att ta in kapital från sina kunder.

Online-tryckeriet Moo, med produktionsanläggningar i England och USA, undersöker intressent bland sina över en miljon kunder att bli gräsrots-finansiärer.

Smurfit Kappa lanserar leksaker i wellpapp

Smurfit Kappa har lanserat en kollektion med leksaker av papper

4evergreen – en ny allians för fiberbaserade förpackningar

4evergreen är en ny industriallians för aktörer inom fiberbaserade förpackningar. Bland medlemmarna finns flera tunga namn inom förpacknings- och pappersindustrin. (mer…)

Svenskproducerade trycksaker är bäst för miljön – ”blir standard för att beräkna CO2-avtryck för trycksaker”

Åtta.45 är det första svenskägda tryckeriet att certifieras för användning av Climate Calc – som beräknar en trycksaks CO2-avtryck. Nu ska många fler följa efter. (mer…)

Digaloos grundare går vidare – här berättar han varför

Efter försäljningen av Digaloo till Taberg Media Group i mars 2018 väljer nu vd:n Jannes Dahlgren att lämna företaget. (mer…)

Workflow Summit: Finns det för mycket mjukvara i grafisk bransch?

Den 12 november var det dags för den grafiska branschen att lära sig mer om automatisering och arbetsflöden när Grafkoms Workflow Summit 2019 hölls i Stockholm. (mer…)