Tryckeriägare årets företagare

Jonas Bergström (med diplomet) tog emot utmärkelsen Årets Företagare i Västerås. Här tillsammans med Thomas Gislerud, Robert Milecrantz (ordförande) 
 och Anders Råberger som alla sitter i styrelsen i Företagarna i Västerås.
Jonas Bergström (med diplomet) tog emot utmärkelsen Årets Företagare i Västerås. Här tillsammans med Thomas Gislerud, Robert Milecrantz (ordförande) och Anders Råberger som alla sitter i styrelsen i Företagarna i Västerås. Samuel Priedite, TB Printsolutions

Jonas Bergström, vd och ägare, på TB Printsolutions i Västerås har utsetts till Årets Företagare 2020 i Västerås.

Det är organisationen Företagarna som finns över hela landet som vill lyfta fram människan bakom företagen. Vinnare i de olika regionerna går till slut vidare till en riksfinal där årets företagare i Sverige utses.

TB Printsolutions, som tidigare hette TB Screen, har haft en bra tillväxt senaste åren och omsatte 2019 strax över hundra miljoner kronor.

Juryns motivering lyder:

”Jonas växte i princip upp på familjeföretaget och har genom åren utvecklat tryckeriet till att bli ett av de ledande på marknaden. TB Printsolutions är både en stabil partner till sina kunder och en rolig arbetsplats för de anställda att längta till. Jonas vågar satsa och går gärna i bräschen för det som är nytt – teknik, arbetssätt, plattformar, material. Resultatet är imponerande med tredubblad omsättning och personalstyrka de senaste tio åren. När pandemin slog till föll dock omsättningen med 50% och Jonas fick tänka i nya banor. Han ställde snabbt om produktionen och bidrog, tillsammans med branschkollegor, med visir till sjukvården när sådana behövdes som mest. Nu väntar vi med spänning på vilka nya idéer han har på gång för framtiden.”

Emballator stor-investerar i ny tryckpress

Investerar 60 miljoner kronor i Ulricehamn och nu leter man efter fler företag att förvärva ute i Europa.

redaktionen@branschkoll.se

Startup tillverkar helt nedbrytbart förpackningsmaterial av svamp – flera stora varumärken bland kunderna

redaktionen@branschkoll.se

Lyckad ”flexo switch” för tryckeri med ny digital etikettpress från Durst

Även större upplagor etiketter ska nu tryckas digitalt.

redaktionen@branschkoll.se

Ny teknik för etikettryck ska helt eliminera materialspillet

redaktionen@branschkoll.se