Logga in

Tryckcentrum söker digitaltryckare

09 mars, 2020 | Av: Branschkoll | Dela:

Tryckcentrum är ett expansivt snabbt växande tryckeri i Sveriges skärgårdspärla Karlskrona. Vi är 24 st heltidsanställda. Företaget har haft en kraftig tillväxt de senaste två åren och investerat mycket i vår maskinpark samt utökat våra lokaler. Vi har stora kunder inom industri, kommun och landsting men även många mindre, som ger oss en härlig blandning av kunder. Vi har även en avdelning som jobbar med skyltmakeri, textiltryck på kläder och storformat.

Vi har kollektivavtal med Grafiska.

Läs mer om oss på www.tryckcentrum.com www.rcreklam.se . www.skyltodekor.nu

Du har stor erfarenhet av digitaltryck och god vana av att jobba i Adobe creative suite. Är tekniskt duktig och har bra sinne för layout. Är van att jobba självständigt och i ett högt tempo. Du är noggrann och har bra sinne för ordning och reda. Du kommer att ingå i ett team av erfarna digitaltryckare.

Som digitaltryckare jobbar du med våra två digitala tryckpressar från Xerox. Du jobbar förberedande innan print, under print och efter print.

Läs mer här: Länk till originalannons alternativt annonsörens sajt

Svanen skruvar åt miljökraven för trycksaker – här är förslagen till nya kriterier

Nordisk Miljömärkning som står bakom miljömärket Svanen har publicerat ett nytt förslag till kriterier för tryckerier och trycksaker. Större krav på kontrollerat papper och man vill också införa begränsningar för användandet av UV-färger både i offset och digitalt. Nya krav på att trycksaker ska kunna avfärgas finns också.

Postnord ger bort 15.000 vykort

Postnord ger bort 15.000 vykort från sin app Riktiga Vykort (mer…)

Storformatstryckeri får ny ägare

Storformatstryckeriet blir nu en del av den växande koncernen.

Antalis förvärvat av Japaner

Japanska pappersdistributören Kokusai Pulp and Paper (KPP) har förvärvat samtliga Antalis aktier av majoritetsägaren Sequana.

Xerox drar tillbaka budet på HP

Xerox har dragit tillbaka sitt bud på HP. De anger den globala hälsokrisen som anledning. (mer…)

Uppköpt Landa-konceptet redo för lansering – folierar resurssnålt

På förra Drupa presenterade Benny Landa inte bara sina tryckpressar utan också teknologin ”Nano-foil”, ett fint metallpulver (mer…)

Ingen panik hos Hot Screen – ”fortfarande full produktion”

Branschkoll har varit i kontakt med Hot Screens vd Fredrik Skanselid. Bolaget har kunder i branschens alla hörn och kan därför delvis agera måttstock, har märkt av Corona men än så länge är det under kontroll. Men vd Fredrik Skanselid säger till Branschkoll att ”det gäller att vara ödmjuk” inför situationen.

Gelato öppnar upp sitt nätverk av tryckerier

(Bild: Gelato)

”Utbrottet av Covid-19 visar på vikten av lokal produktion och starka leveranskedjor. Just nu, när landsgränser stängs och leveranskedjor bryts, är många produkter begränsade till den marknad där de produceras.” (mer…)

Flyeralarm går sin egen väg i jakten på nya återförsäljare

Jonas Lambæk Thestrup på Flyeralarm berättar om den nordiska satsningen.

De stora onlinetryckerierna i Europa har alla lite olika idéer på hur man ska få trycksaksköpare och tryckerier att välja dem som leverantör. Alla säljer på två sätt – direkt till slutkunder och via återförsäljare. Och senaste åren så har fokus för flera av dem legat på att få med den grafiska branschen som säljkanal. (mer…)