Logga in

Tryckcentrum söker digitaltryckare

04 september, 2019 | Av: Branschkoll | Dela:
Tryckcentrum är ett expansivt snabbt växande tryckeri i Sveriges skärgårdspärla Karlskrona. Vi är 22st heltidsanställda. Företaget har haft en kraftig tillväxt de senaste två åren och investerat mycket i vår maskinpark samt utökat våra lokaler. Vi har stora kunder inom industri, kommun och landsting men även många mindre, som ger oss en härlig blandning av kunder. Vi har även en avdelning som jobbar med skyltmakeri, textiltryck på kläder och storformat.Vi har kollektivavtal med Grafiska.
Du har stor erfarenhet av digitaltryck och god vana av att jobba i Adobe creative suite. Är tekniskt duktig och har bra sinne för layout. Är van att jobba självständigt och i ett högt tempo. Du är noggrann och har bra sinne för ordning och reda. Du kommer att ingå i ett team av erfarna digitaltryckare. Som digitaltryckare jobbar du med våra två digitala tryckpressar från Xerox. Du jobbar förberedande innan print, under print och efter print.

Arbetslivserfarenhet

Digitaltryckare: 2-4 års erfarenhet

Tryckcentrum i Blekinge AB
Läs mer här: Länk till originalannons alternativt annonsörens sajt

Växande Postemballage i Jönköping investerar i ökad kapacitet och fler tjänster

Postemballage i Jönköping hjälper tryckerier med både tryck på kuvert och med förpackningar för frakt. Men man gör också profilprodukter, kuvertering, printning, fals- och plock, inplastning och annat inom distribution. Under det gångna året har man växt ytterligare och nu investerar man i ökad kapacitet och fler tjänster. (mer…)

Danagårdlitho marknadsför sina miljösatsningar med ny film

Danagårdlitho berättar i en film om hur man jobbar med miljö- och klimatfrågor.

I en tre minuter lång film berättar Linn om hur tryckeriet Danagårdlitho tänker kring trycksaker och miljö. (mer…)

Debatt: Ta bort priskorgarna i offentliga upphandlingar av trycksaker

Grafiska företag fyller ofta i stora priskorgar i samband med anbud i offentliga upphandlingar. Priserna blir snabbt gamla och tar orimligt mycket tid att fylla i.

Offentliga upphandlingar inom grafisk bransch tar orimligt stora resurser för inblandade företag på grund av upphandlingsprocessen och att många tilldelningar överklagas till domstol. Här presenteras en idé på hur man skulle kunna utveckla och förenkla processen.

Tryckeriet Moo erbjuder sina kunder att investera i bolaget

Moo.com planerar att ta in kapital från sina kunder.

Online-tryckeriet Moo, med produktionsanläggningar i England och USA, undersöker intressent bland sina över en miljon kunder att bli gräsrots-finansiärer.

Smurfit Kappa lanserar leksaker i wellpapp

Smurfit Kappa har lanserat en kollektion med leksaker av papper

4evergreen – en ny allians för fiberbaserade förpackningar

4evergreen är en ny industriallians för aktörer inom fiberbaserade förpackningar. Bland medlemmarna finns flera tunga namn inom förpacknings- och pappersindustrin. (mer…)

Svenskproducerade trycksaker är bäst för miljön – ”blir standard för att beräkna CO2-avtryck för trycksaker”

Åtta.45 är det första svenskägda tryckeriet att certifieras för användning av Climate Calc – som beräknar en trycksaks CO2-avtryck. Nu ska många fler följa efter. (mer…)

Digaloos grundare går vidare – här berättar han varför

Efter försäljningen av Digaloo till Taberg Media Group i mars 2018 väljer nu vd:n Jannes Dahlgren att lämna företaget. (mer…)

Workflow Summit: Finns det för mycket mjukvara i grafisk bransch?

Den 12 november var det dags för den grafiska branschen att lära sig mer om automatisering och arbetsflöden när Grafkoms Workflow Summit 2019 hölls i Stockholm. (mer…)