Gislaved

Trioplast söker chef till produktionsområden AGRI

Trioworld är en koncern verksam inom områdena förpackningar och hygienfilmer och är en av de ledande leverantörerna i Europa. Det dominerade råmaterialet är polyeten och vi omsätter runt 5,500 MSEK.

Vårt huvudkontor ligger i Smålandsstenar och vi har även produktion i övriga delar av Sverige. Internationellt finns vi via produktion eller säljbolag i Danmark, Frankrike, Finland, Nederländerna, Storbritannien och Tyskland. Trioworld består av fem divisioner där Trioworld Smålandsstenar AB ingår i division Stretchfilm.

Din roll

Vi söker en chef till ett av våra produktionsområden, i första hand AGRI. I hallen produceras vår jordbruksfilm, som används världen över. Du ingår i produktionsledningen och rapporterar direkt till Operations manager. Vi fokuserar på kunden och du kommer i ditt ledarskap ha en nyckelfunktion i att engagera, leda och utveckla avdelningens 30 medarbetare mot uppsatta produktionsmål, utnyttjande av utrustning och leveranssäkerhet.

Mer specifikt innebär det att du:

• leder, coachar och utvecklar dina medarbetare för att uppnå kort- och långsiktiga mål inom EHS, kvalitet, leverans och produktionskostnader.

• sköter daglig rapportering och uppföljning av produktionsutfall; gentemot medarbetare och ledande funktioner.

• ansvarar för att vi uppfyller kund- och produktkrav.

• har totalansvar för maskinparken samt leverans av planerad produktion.

• analyserar avvikelser och initierar förbättringsåtgärder för att avhjälpa och förebygga dessa.

• ansvarar för efterlevnad av regelverk, rutiner och instruktioner enligt vårt verksamhetsledningssystem gällande kvalitet, arbetsmiljö, yttre miljö och brandsäkerhet.

• har personalansvar för avdelningens medarbetare vilket bland annat innebär medarbetarsamtal, upprättande av utbildnings- och utvecklingsplaner, bemanning, rekrytering, rehabilitering mm. Kompetensprofil Din ledarkompetens är påtaglig och du har en förmåga att både coacha och styra dina medarbetare. Du är intresserad av människor och har förmåga att bygga relationer, motivera, skapa engagemang och delaktighet. Som person är du trygg, stabil och har självinsikt och har en tydlighet i ditt sätt att kommunicera.

I vårt mål att nå World Class Manufacturing krävs också att du som person är mål- och resultatorienterad, driven och arbetar med ständiga förbättringar (t.ex. 5S/Lean). Du gillar teknik, har erfarenhet av produktion och förmåga att dra nytta av de förbättringsverktyg som används. Har du erfarenhet av processindustri är det meriterande. Du behärskar såväl det svenska som engelska språket samt har administrativ vana. Tjänsten är på dagtid, beredskap kan ingå efter en tids introduktion. Kontaktuppgifter och ansökan Låter detta som ett roligt och utmanande arbete för dig?

Sista ansökningsdag för tjänsten är 27 juni 2021, men urval och intervjuer sker dock löpande så ansök så snart som möjligt.

Läs mer här: Länk till originalannons alternativt annonsörens sajt
Annons

Logistik- och efterbehandlingsbolag i rekonstruktion

redaktionen@branschkoll.se
Annons

Globala jättar investerar i svensk förpacknings-startup

Produktionen kan vara igång under 2022.

redaktionen@branschkoll.se
Annons

Äntligen – den påfyllningsbara tandkrämstuben är här

redaktionen@branschkoll.se
Annons

En ”Popfree” Industri – projekt för att få bort PFAS

Många företag vill fasa ut PFAS, och är beredda att gå före kommande regleringar. Här är 22 av dem.

redaktionen@branschkoll.se
Annons
Annons
Annons
Annons