Stockholm

Triffiq söker säljare

BLI VÅR NÄSTA KOLLEGA?

Det var en gång ett fin fint produktmediabolag med en fin fin personalgrupp som aldrig kunde få nog av positiva vägar till framgångsrika affärer.

Produktportföljen svämmade över av fin fina produkter inom såväl produktmedia som Yrkeskläder och Expo som bara väntade på att få bli en del av kundernas fin fina marknadsföring.

Men det fin fina bolaget, som nu omsatte mer än 50 miljoner, kände en frustration över att de hade svårt att hinna med alla fin fina kunder som ville köpa fin fina produkter.

Därför basunerade de ut, i landets huvudstad, KOM OCH JOBBA MED OSS!

Vill du komma och jobba hos oss på ett utav Sveriges främsta företag inom företagsprofilering?

Vi söker dig som har erfarenhet inom försäljning av produktmedia och som vill ha ny energi genom att ingå i vårat härliga gäng.

Många väljer att växla ner i tid av ovisshet. Det är då vi på TriffiQ tar fram vår inre styrka och växlar upp! Vi vill mer och vi vill hjälpa fler kunder.

Vi startade vår framgångssaga 1993 och har med konstant fokus på roliga och lönsamma affärer lyckas bygga ett starkt varumärke med väldigt högt förtroende hos våra kunder. Vi är stolta över att såväl kunder som personal stannar hos oss.

Placering: Hammarby Sjöstad/Stockholm.

Skicka din ansökan till:

mikael.jonsvreten@triffiq.se

Läs mer här: Länk till originalannons alternativt annonsörens sajt
Annons

Trycker fotoprodukter för en miljard – här berättar grundaren om strategier och utmaningar

”Det är ett digitalt spel som man måste vara bra på att spela”.

redaktionen@branschkoll.se
Annons

Ny tjänst ska öka återvinningen av grafiskt kampanjmaterial

redaktionen@branschkoll.se
Annons

Viva Magenta är Pantone-färgen 2023

Viva Magneta är en lite mörkare version av Magneta som ”vibrerar av entusiasm och kroppslig styrka”, med rötter från naturen har Pantone 18-1750 sitt ursprung i den röda färgfamiljen.

Årets färg är kraftfull, det är en ny animerad röd färg som badar i ren glädje och uppmuntrar till experiment och till att uttrycka sig själv. Det är en elektrisk, gränslös nyans som står ut och välkomnar alla med en rebellisk själ, skriver Pantone i ett pressmeddelande.

Pantone menar att i den här teknologiska tiden vill vi bli inspirerade av naturen och det som är riktigt”, Viva Magneta har liknade röd ton som koschenill eller karmi, den färg som framställ från en vis typ av löss.

Som vanligt släpps årets färg tillsammans med en mugg – som snabbt sålde slut. Pris: 20 dollar.
redaktionen@branschkoll.se
Annons

Allmedia i Malmö köper en HP Indigo

Malmöbaserade Allmedia väljer att ta nästa steg för sitt tryck med en press från HP Indigo. Man investerar i en HP Indigo 7800 med sex färgverk och det är Visutech som levererar och installerar den nya pressen i januari 2023.

– Investeringen i en HP Indigo är ett bevis på att Allmedia satsar på kvalitet i första hand och med den nya tryckpressen kan vi bredda vårt utbud till våra kunder, säger Jonas Rydje vd för Allmedia.

Man skriver i ett meddelande att med den nya pressen kan Allmedia erbjuda ett större, mer mångsidigt och varierat utbud av tryckmaterial, med färgade papper, plast och transparenta material. Den nya tryckpressen klarar även av att trycka på tjockt material, upp till 400 micron, utan att gå ner i hastighet. Med funktionen EPM (Enhanced Productivity Mode), där man trycker med CMY istället för CMYK, ökar man hastigheten från 120 ppm till 160 ppm. Dessutom till en lägre körkostnad.

redaktionen@branschkoll.se
Annons