Stockholm

Triffiq söker säljare

BLI VÅR NÄSTA KOLLEGA?

Det var en gång ett fin fint produktmediabolag med en fin fin personalgrupp som aldrig kunde få nog av positiva vägar till framgångsrika affärer.

Produktportföljen svämmade över av fin fina produkter inom såväl produktmedia som Yrkeskläder och Expo som bara väntade på att få bli en del av kundernas fin fina marknadsföring.

Men det fin fina bolaget, som nu omsatte mer än 50 miljoner, kände en frustration över att de hade svårt att hinna med alla fin fina kunder som ville köpa fin fina produkter.

Därför basunerade de ut, i landets huvudstad, KOM OCH JOBBA MED OSS!

Vill du komma och jobba hos oss på ett utav Sveriges främsta företag inom företagsprofilering?

Vi söker dig som har erfarenhet inom försäljning av produktmedia och som vill ha ny energi genom att ingå i vårat härliga gäng.

Många väljer att växla ner i tid av ovisshet. Det är då vi på TriffiQ tar fram vår inre styrka och växlar upp! Vi vill mer och vi vill hjälpa fler kunder.

Vi startade vår framgångssaga 1993 och har med konstant fokus på roliga och lönsamma affärer lyckas bygga ett starkt varumärke med väldigt högt förtroende hos våra kunder. Vi är stolta över att såväl kunder som personal stannar hos oss.

Placering: Hammarby Sjöstad/Stockholm.

Skicka din ansökan till:

mikael.jonsvreten@triffiq.se

Läs mer här: Länk till originalannons alternativt annonsörens sajt
Annons