Trelleborgs FF nästa klubb att spela i Craft

Craft inleder från och med årskiftet ett sex år långt samarbete med fotbollsklubben Trelleborgs FF som efter några år i Superettan ska satsa hårt på att ta sig tillbaka till Allsvenskan.

– Vår rejäla satsning på Teamwear har på bara några år resulterat i givande samarbeten med flera stora klubbar över hela Europa och det ska bli mycket intressant att nu också få vara en del av Trelleborgs resa tillbaka till Allsvenskan, säger Stefan Persson, vd på Craft i ett pressmeddelande.

Det nytecknade samarbetet mellan Craft och Trelleborgs FF innebär att Craft levererar matchställ, träningsplagg och klubbkläder till samtliga lag i föreningen.

– Med Craft får vi ett långsiktigt samarbete med ett starkt varumärke där vi får kvalitetskläder till herr- dam- och ungdomslag, säger Mattias Kronvall, klubbdirektör i Trelleborgs FF.

Åtta.45 investerar i ny plattform för digitaltryck – köper tre nya pressar

Åtta.45 investerar i flera inkjetpressar, en arkpress och ny mjukvara.

redaktionen@branschkoll.se

De köper Lenanders Grafiska

Stora förändringar i produktionen.

redaktionen@branschkoll.se

Startup bygger ny marknadsplats där företag kan byta till miljösmarta förpackningar

Ska bli länken som effektiviserar och automatiserar processen mellan förpackningsleverantörer och köpare. Målet är att hjälpa alla små och medelstora företag att byta till förpackningar som är bättre för miljön.

redaktionen@branschkoll.se

Industrigrupp förvärvar sin tredje etikett-aktör på kort tid – köper också in sig i Norge

Etikettmarknaden konsolideras ytterligare på den svenska marknaden.

redaktionen@branschkoll.se