Logga in

Tree of Pets söker Junior Originalare

11 december, 2019 | Av: Branschkoll | Dela:

Är du en originalare i början av karriären som gillar djur? Arbetar du lika bra självständigt som i grupp och är stresstålig? Tycker du att det är viktigt att ha roligt på din arbetsplats? Nu söker vi en junior originalare till ett föräldravikariat med chans till förlängning.

Vad består rollen av?

På Tree of Pets kommer du att vara en del av marknadsavdelningen där du bl.a. kommer att jobba med att utforma original till tryckmaterial för butikskampanjer, uppdatera befintligt material utifrån den grafiska profil som finns för våra respektive varumärken, samt ta fram digitalt innehåll för våra sociala kanaler. Jobbet kräver förmågan att ta eget ansvar, arbeta under tidspress och samtidigt kvalitetssäkra material för både print och digitalt. Vidare arbetar du effektivt och obehindrat i Adobe CS och är van att arbeta i Macmiljö.

Vad erbjuder vi dig?

Ett omväxlande arbete på ett företag med mycket starka, seriösa och välkända varumärken inom zoobranschen. Vi distribuerar endast högkvalitetsprodukter och gör det via zoofackhandeln och veterinärkliniker. Våra varumärken är bl.a. Eukanuba, IAMS, Orijen, Acana samt Ever Clean.

Läs mer på treeofpets.se

Vi tror att om man har en passion för det man arbetar med gör man det bättre. Har man en passion för djur vill man dem väl. Därför ligger det i Tree of Pets affärsidé att bara arbeta med de bästa produkterna. Vi ska vara kreativa, nyfikna och ständigt sträva efter att få fler djurägare att använda produkter som gynnar deras husdjurs välmående och hälsa.

Vem söker vi?

– Du är nyutexaminerad från en utbildning inom grafisk design eller motsvarande, alternativt att du har hunnit arbeta med liknande arbetsuppgifter i 1-2 år

– Du har ett öga för bild, form och hur man skapar intresseväckande innehåll

– Har goda kunskaper i Adobe CS (InDesign, Photoshop, Illustrator)

– God kommunikationsförmåga och förmåga att uttrycka dig i svenska och engelska både muntligen och skriftligen

– För att trivas i rollen tror vi att du är en driven, kreativ person som tar egna initiativ

– Ett stort plus är om du gillar djur för det gör vi

Meriterande är erfarenhet av:

– Facebook Ads Manager

– WordPress, HTML

– Videoredigering

Anställningstyp

Heltid, föräldravikariat fram till december 2021 med chans till förlängning.

Ansökan

Vi träffar kandidater löpande. Tillträde omgående.

Läs mer här: Länk till originalannons alternativt annonsörens sajt

Arctic med nytt is-vitt papper

Efter White, Highwhite och Ivory kommer nu Ice i Arctic Papers serie Arctic Volume. (mer…)

Snabbväxande online-tryckeri och Landa kommer till Print Next den 7 maj

Koen Vlieghe från Landa och Wouter Haan som driver ett snabbväxande onlinetryckeri delar med sig av sin kunskap på Print Next den 7 maj.

Grafkom arrangerar den 7 maj nätverksträffen Print Next tillsammans med Grafiska Företagen och Nopa. Nu börjar talarna presenteras och på listan finns företag som Landa och Simian. (mer…)

Alsander och Stålhäll ska leda Brandfactory efter rekonstruktionen

Brandfactory har avslutat sin rekonstruktion och Martin Alsander tar över som koncernchef.

Addbrands trycksaker finns nu hos Unitedprofile – enkelt tillgängliga hos anslutna återförsäljare

Johannes Råsbrant, marknadschef på Addbrand och Mange Lindblad, vd på Unitedprofile.

Den senaste leverantören att ansluta sig till Unitedprofile är trycksaksproducenten Addbrand – som blir den första leverantören hos Unitedprofile vars huvudfokus ligger på just trycksaker. (mer…)

Så påverkar Coronaviruset branschen

Coronavirus är egentligen en grupp av olika virus, det senast upptäckta viruset heter Novel coronavirus 2019 (2019-nCoV). Namnet kommer från latinets ord för krona ”Corona” eftersom viruset påminner om just en krona. (Bild virus: WHO)

I skrivande stund är över 60.000 bekräftat smittade av Coronaviruset och över 1.300 av dessa har lett till dödsfall. Viruset har dominerat mediebevakningen världen över de senaste veckorna, allmänheten är orolig och många drar sig för att resa till framförallt Kina, men även Asien generellt. Men hur påverkar viruset vår bransch?

Kraftigt ökat intresse för information om hållbarhet och det tryckta mediet

Niklas Bille var snabb med att börja använda information om det tryckta mediets hållbarhet från Two Sides – som bland annat tagit fram en broschyr om myter och fakta kring tryck och papper. (Bilder: Two Sides Nordics)

Two Sides, som informerar om det tryckta mediets hållbarhet, blir allt mer aktiva i Norden. Nyligen öppnade man upp för lokala företag att bli partners och har redan fått med sig elva företag i Norden och Baltikum – varav tre svenska och fyra norska tryckerier. (mer…)

Scanlux Packaging öppnar kontor i Sverige

Jasmine Jilltoft och Anna Pramborn som ska jobba på Scanlux nyetablerade kontor i Helsingborg.

Danska förpackningsaktören Scanlux Packaging öppnar kontor i Helsingborg.

Strejken är över: Finska pappersindustrin har ett nytt kollektivavtal

Nu kan papper lastas igen i finska hamnar. (Bild: Wikimedia Commons, Hummelhummel [CC BY-SA])

Den finska strejken i pappersindustrin är över. (mer…)

Komori utökar med efterbehandling inom civitryck – förvärvar MBO

Japanska Komori utökar sin produktportfölj med falsmaskiner genom att förvärva tyska MBO. Detta betyder att MBO gör ett nytt försök att sälja verksamheten. (mer…)