Toppoint söker Innesäljare

Toppoint, ett produktkoncept som organisatoriskt ligger under New Wave Mode AB, söker en innesäljare på 1 års vikariat med stor chans till förlängning. Tjänsten är på heltid och kommer att tillsättas snarast och rekryteringsprocessen sker löpande.

Vi säljer giveaways och elektronikprodukter som företag använder i reklamsyfte. Vi är grossister och våra kunder är återförsäljare inom branschen för presentreklam. När våra kunder behöver beställa våra produkter då finns du på plats på vårt kontor i Dingle för att ge dem bästa möjliga säljstöd. Som innesäljare arbetar du framför allt med:

Löpande kontakter med våra återförsäljare
Mail- och telefonservice (ordermottagning- produktfrågor- uppföljning)
Order mot våra systerbolag i Holland och Kina
Korrekturhantering i samband med profiltryck

Vi söker dig som är drivande, självgående och fungerar bra i team. Din personlighet och inställning till kundservice är viktiga faktorer i vårt urval. För att arbeta som innesäljare hos oss krävs att du har goda kunskaper inom data och det svenska samt engelska språket.

Tidigare erfarenhet med kundkontakt och ev. kunskaper inom InDesign/Illustrator är meriterande.

I rollen kommer du att ingå i ett mindre team vilket ger dig möjligheten att ta mycket ansvar och vara med och driva organisationen framåt, samtidigt som du blir en del av en stor koncern med kollegor runt om i hela världen.

Läs mer här: Länk till originalannons alternativt annonsörens sajt

Hon blir Brover Groups nya E-Commerce Manager

brover group

Brover Group som äger Justnu, Printer och Calligraphen har anställt Helen Johansson som E-Commerce Manager till huvudkontoret i Borås.

– Helen kommer att ansvara för våra dotterbolags e-handelssatsningar och vara drivande i vår digitala omställning, säger Brover Groups CMO, Martin Ghaoui, i ett nyhetsinlägg.

Helen beskrivs som en Senior SEO-strateg med en magisterexamen i dataekonomi och även bedrivit utbildning inom digital marknadsföring.

– Helen har precis den bakgrund och kunskap som vi behöver inom Brover Group. Hon kommer att vara drivande för att våra dotterbolag ska kunna ta ledande positioner inom e-handel och digitalisering i sina respektive områden, säger Brover Groups vd, Jan Veres.

Helen tillträdde rollen den 7 juni.

redaktionen@branschkoll.se

28 oktober: Print Next har fått ett datum

Nätverket Grafkom, Grafiska Företagen och Nopa gör ett tredje försök att arrangera Print Next – ”Nordens största nätverksträff för grafisk bransch”.

Det blir den 28 oktober och platsen är hotell Royal Park i Frösundavik i Stockholm.

Det är en tidigare idrottsanläggning som byggt om till konferenslokal och studio under pandemin. Högt i tak och gott om plats/luft.

Spännande talare och nätverkande i branschen utlovas – så boka datumet redan nu.

Anmälan är öppen!

redaktionen@branschkoll.se

Revisionsbolag vinner tvist mot trycksaksbolag i konkurs – slipper betala 11 miljoner i skadestånd

redaktionen@branschkoll.se

Ännu ett år med minskande klimatpåverkan för Lessebo

redaktionen@branschkoll.se