Logga in

TMG Sthlm söker säljare med fokus på Digitaltryck

18 februari, 2020 | Av: Branschkoll | Dela:

TMG Sthlm är ett av de marknadsledande premiumtryckerierna i landet. Företaget omsätter närmare 90 Mkr och ingår i Taberg Media Group. Idag är vi 38 personer som alla jobbar efter våra ledord, Yrkesstolthet – Flexibilitet – Nytänkande och Glädje. Det som gör oss unika är att vi har digitaltryck, offsettryck och Expoproduktion under samma tak i våra moderna lokaler i Bromma. Med den senaste tekniken, automatiserade processer och en geografisk närhet levererar vi idag produkter och tjänster med korta ledtider i premiumkvalité. Våra kunder är främst inom branscherna reklam, mode, fotografer, formgivare, retail och industri & handel.

Ingen kund är för liten, och ingen kund är för stor för oss på TMG Sthlm. När vi behöver så har vi hela TMG koncernen resurser bakom vår rygg. Premiumkvalité för oss betyder inte bara att vi levererar allt vi gör med högsta kvalité utan det betyder även att vi levererar en produkt eller tjänst i rätt tid, med rätt kvalité, till slutanvändaren och ändamålet.

TMG Sthlm söker nu en driven säljare som är med och skapar våra framtida digitaltrycksaffärer. Tjänsten innefattar att i första hand sälja tryckvolym till våra digitaltrycksmaskiner i en kombination med automatiska flöden (WTP). Du bör vara etablerad i branschen och ha erfarenhet av att driva en försäljning mot lite större upphandlingar och mot tryckintensiva kunder. Du ska också ha ett affärsmannaskap och förmågan att se en långsiktig lönsamhet i en affär. Som säljare hos oss har du en affärsutvecklande funktion där din främsta uppgift är att bygga långvariga och starka relationer med nya uppdragsgivare. I tjänsten finns tydliga mål och den omfattas av ett eget budgetansvar.

Du har förmågan att identifiera och skapa nya affärer och tjänsten passar dig som är social och nätverkande samtidigt som du har en förståelse för vinsten i att automatisera flöden fram till tryck. Du trivs i ett högt tempo, och i en inspirerande miljö där vi värdesätter din personlighet högt. Du har ett driv och ett engagemang samt älskar att göra affärer tillsammans med arbetskamrater som har en hög kompetens, är drivna och som har kul tillsammans på jobbet.

Skicka din ansökan tillsammans med CV och personligt brev till [email protected] Sista ansökningsdag är 13:e mars, Intervjuer sker löpande och tillträde sker enligt överenskommelse. Vid frågor angående tjänsten, kontakta Tomas Eklund, VD på TMG Sthlm, Tfn: 072-709 73 56.

TMG Sthlm AB ingår i Taberg Media Group AB som är en grafisk koncern med huvudkontor i småländska Taberg. Verksamheten startade 1954 och har utvecklats till att idag ha ca 150 anställda och en omsättning på ca 280 miljoner kr. Vi finns representerade i Stockholm, Växjö, Halmstad, Malmö, Taberg, Göteborg.

Koncernen är idag en av Sveriges största leverantörer av grafiska produkter och tjänster. Tillsammans kan vi erbjuda fullservicelösningar för stora och små företag inom allt från grafisk formgivning och trycksaksproduktion till avancerade webbtjänster och strategisk affärsutveckling.

Läs mer här: Länk till originalannons alternativt annonsörens sajt

Två Landa-pressar till Nederländerna

Landa tycks vara populärt i Nederländerna och företag i det lilla landet har redan köpt två pressar från den israeliska tillverkaren.

Stockholmstryckerier flyttar ihop – ”vi skapar ett fantastiskt starkt mediahus”

Nytt verktyg för livscykelanalyser av förpackningar

Ett nytt verktyg från Billerudkorsnäs visar att många företag skulle kunna minska sina förpackningars klimatpåverkan med upp till 50 procent.

Svenska konsumenter vill ha förpackningar av papper

Organisationen Two Sides, som verkar för att främja den grafiska branschen och lyfta papprets hållbarhet, har genomfört en ny omfattade studie där man frågat europeiska konsumenter om deras förpackningspreferenser. (mer…)

Är mässorna på väg att smyga igång igen? – ”Vi måste få börja agera och planera för framtiden”

Lotta Frenssen, Christian Clemens, Carin Kindbom och Joachim Warnberg vill få igång mässbranschen igen.

I början av året var det breaking news när mässor blev inställda, men så började inställningarna hagla in och det blev snabbt vardagsmat, nu är situationen den omvända och ”breaking news” är om en mässa faktiskt blir av. Samtidigt så vill nu flera av Sveriges största mässarrangörer att man åter ska få dra igång verksamheten.

Så här påverkas tryckerierna av Covid-19 (v21)

Vecka 21: Ytterligare ett steg framåt för den civilgrafiska branschen i Norden. Läs mer i den senaste rapporten från Heidelberg.

Tryckeriet som ska hjälpa företag ur krisen med antimikrobiella trycksaker

Vill du få dina kunder att känna sig trygga? Tryck med antimikrobiellt lack!

Printoz satsar och rekryterar i krisen

Dennis Örtenholm till vänster och Tommy Jonsson till höger, tillsammans med försäljningschefen Mikael Björling i mitten.

Printoz som är en del av TS Reklam har anställt två nya medarbetare från ett annat företag i branschen.

Stora förändringar väntar i Postens nya leveransmodell för brev

(Bild: Postnord från film om varannandagsutdelning.)

Med start 2021 ska Posten sluta passera alla brevlådor varje dag för att dela ut brev, tidningar och reklam.