Logga in

TMG Sthlm söker säljare med fokus på Digitaltryck

18 februari, 2020 | Av: Branschkoll | Dela:

TMG Sthlm är ett av de marknadsledande premiumtryckerierna i landet. Företaget omsätter närmare 90 Mkr och ingår i Taberg Media Group. Idag är vi 38 personer som alla jobbar efter våra ledord, Yrkesstolthet – Flexibilitet – Nytänkande och Glädje. Det som gör oss unika är att vi har digitaltryck, offsettryck och Expoproduktion under samma tak i våra moderna lokaler i Bromma. Med den senaste tekniken, automatiserade processer och en geografisk närhet levererar vi idag produkter och tjänster med korta ledtider i premiumkvalité. Våra kunder är främst inom branscherna reklam, mode, fotografer, formgivare, retail och industri & handel.

Ingen kund är för liten, och ingen kund är för stor för oss på TMG Sthlm. När vi behöver så har vi hela TMG koncernen resurser bakom vår rygg. Premiumkvalité för oss betyder inte bara att vi levererar allt vi gör med högsta kvalité utan det betyder även att vi levererar en produkt eller tjänst i rätt tid, med rätt kvalité, till slutanvändaren och ändamålet.

TMG Sthlm söker nu en driven säljare som är med och skapar våra framtida digitaltrycksaffärer. Tjänsten innefattar att i första hand sälja tryckvolym till våra digitaltrycksmaskiner i en kombination med automatiska flöden (WTP). Du bör vara etablerad i branschen och ha erfarenhet av att driva en försäljning mot lite större upphandlingar och mot tryckintensiva kunder. Du ska också ha ett affärsmannaskap och förmågan att se en långsiktig lönsamhet i en affär. Som säljare hos oss har du en affärsutvecklande funktion där din främsta uppgift är att bygga långvariga och starka relationer med nya uppdragsgivare. I tjänsten finns tydliga mål och den omfattas av ett eget budgetansvar.

Du har förmågan att identifiera och skapa nya affärer och tjänsten passar dig som är social och nätverkande samtidigt som du har en förståelse för vinsten i att automatisera flöden fram till tryck. Du trivs i ett högt tempo, och i en inspirerande miljö där vi värdesätter din personlighet högt. Du har ett driv och ett engagemang samt älskar att göra affärer tillsammans med arbetskamrater som har en hög kompetens, är drivna och som har kul tillsammans på jobbet.

Skicka din ansökan tillsammans med CV och personligt brev till [email protected] Sista ansökningsdag är 13:e mars, Intervjuer sker löpande och tillträde sker enligt överenskommelse. Vid frågor angående tjänsten, kontakta Tomas Eklund, VD på TMG Sthlm, Tfn: 072-709 73 56.

TMG Sthlm AB ingår i Taberg Media Group AB som är en grafisk koncern med huvudkontor i småländska Taberg. Verksamheten startade 1954 och har utvecklats till att idag ha ca 150 anställda och en omsättning på ca 280 miljoner kr. Vi finns representerade i Stockholm, Växjö, Halmstad, Malmö, Taberg, Göteborg.

Koncernen är idag en av Sveriges största leverantörer av grafiska produkter och tjänster. Tillsammans kan vi erbjuda fullservicelösningar för stora och små företag inom allt från grafisk formgivning och trycksaksproduktion till avancerade webbtjänster och strategisk affärsutveckling.

Läs mer här: Länk till originalannons alternativt annonsörens sajt

Svanen skruvar åt miljökraven för trycksaker – här är förslagen till nya kriterier

Nordisk Miljömärkning som står bakom miljömärket Svanen har publicerat ett nytt förslag till kriterier för tryckerier och trycksaker. Större krav på kontrollerat papper och man vill också införa begränsningar för användandet av UV-färger både i offset och digitalt. Nya krav på att trycksaker ska kunna avfärgas finns också.

Postnord ger bort 15.000 vykort

Postnord ger bort 15.000 vykort från sin app Riktiga Vykort (mer…)

Storformatstryckeri får ny ägare

Storformatstryckeriet blir nu en del av den växande koncernen.

Antalis förvärvat av Japaner

Japanska pappersdistributören Kokusai Pulp and Paper (KPP) har förvärvat samtliga Antalis aktier av majoritetsägaren Sequana.

Xerox drar tillbaka budet på HP

Xerox har dragit tillbaka sitt bud på HP. De anger den globala hälsokrisen som anledning. (mer…)

Uppköpt Landa-konceptet redo för lansering – folierar resurssnålt

På förra Drupa presenterade Benny Landa inte bara sina tryckpressar utan också teknologin ”Nano-foil”, ett fint metallpulver (mer…)

Ingen panik hos Hot Screen – ”fortfarande full produktion”

Branschkoll har varit i kontakt med Hot Screens vd Fredrik Skanselid. Bolaget har kunder i branschens alla hörn och kan därför delvis agera måttstock, har märkt av Corona men än så länge är det under kontroll. Men vd Fredrik Skanselid säger till Branschkoll att ”det gäller att vara ödmjuk” inför situationen.

Gelato öppnar upp sitt nätverk av tryckerier

(Bild: Gelato)

”Utbrottet av Covid-19 visar på vikten av lokal produktion och starka leveranskedjor. Just nu, när landsgränser stängs och leveranskedjor bryts, är många produkter begränsade till den marknad där de produceras.” (mer…)

Flyeralarm går sin egen väg i jakten på nya återförsäljare

Jonas Lambæk Thestrup på Flyeralarm berättar om den nordiska satsningen.

De stora onlinetryckerierna i Europa har alla lite olika idéer på hur man ska få trycksaksköpare och tryckerier att välja dem som leverantör. Alla säljer på två sätt – direkt till slutkunder och via återförsäljare. Och senaste åren så har fokus för flera av dem legat på att få med den grafiska branschen som säljkanal. (mer…)