Sponsrad platsannons

Att lägga in en platsannons på Branschkoll eller Branschkoll Promotion är gratis. Att ge den lite extra uppmärksamhet med en sponsrad annons tar vi ut en avgift för enligt nedan.

Pris:

  • Endast Branschkoll: 2.900 kronor för fyra veckor exklusive moms
  • Endast Branschkoll Promotion: 2.900 kronor för fyra veckor exklusive moms
  • Både Branschkoll och Branschkoll Promotion: 4.900 kronor för fyra veckor exklusive moms

Faktureras vid bokning.

Genom att köpa en sponsrad platsannons får du under två veckor extra exponering av din platsannons för besökare på sajterna och mottagare av veckobrevet med aktuella platsannonser.

Du når en relevant målgrupp med personer som jobbar på olika positioner i kommunikationsbranschen med inriktning mot tryckta medier respektive produktmediet. Besökare på Branschkoll är personer som jobbar på tryckerier, reklam- och produktionsbyråer, förlag och på marknads- och informationsavdelningar på alla typer av företag. För Branschkoll Promotion är målgruppen hela produktmediebranschen.

Du får:

  • En annons i högerspalten på Branschkoll respektive Branschkoll Promotion. Den ligger permanent och visas under en besökares alla sidvisningar. Detta gäller för de som läser via dator eller surfplatta. Mobilversionen har bara en spalt och där ligger annonsen väl synlig en bit ner i flödet.
  • Målgruppen är extremt relevant eftersom besökarna på något sätt jobbar med tryckta produkter alternativt produktmediet.
  • Annons överst i veckobrevet som går ut till prenumeranter på platsannonser. Innehållet är veckans jobbannonser och brevet är helt gratis att anmäla sig till (anmäl dig här: Branschkoll, Branschkoll Promotion). Totalt nås över 4.000 personer via e-mail.
  • Publicering i Branschkolls kanaler i Sociala medier.
  • Antalet personer som annonsen exponeras för på branschkoll.se, i veckobrevet, RSS-flöden, Facebook, Linkedin och Twitter är svårt att säga. Branschkoll.se har idag cirka 14.000 besök per månad under högsäsong.

Boka en Sponsrad platsannons

Du bokar en annons genom att maila din platsannons och din logga till ola(at)branschkoll.se. Det är viktigt att du anger vilken vecka du vill att din annons publiceras.