”Tidskriften är en symbol för passion”

qoghbhr7iilgani88f9i

Bonnier, Aller, Egmont och Albinsson & Sjöberg gör gemensam sak när de drar igång ett projekt för att hylla tidskriftsläsarna och visa på tidskriftens betydelse.

Jag är intresserad, därför är jag intressant – så lyder mottot för projektet som inleddes under hösten 2014 och omfattar såväl kartläggning av svenskarnas intressen som utmärkelsen ”Sveriges mest intresserade”.

– Även om vi konkurrerar med varandra så har vi också ett och samma mål, nämligen att lyfta fram och synliggöra våra läsare. Utan dem så skulle tidskrifterna inte vara vad de är i dag, säger Mats Carleson, vd för Bonnier Tidskrifter.

Tidskriften – en symbol för passion
”Sveriges mest intresserade” är en utmärkelse instiftad för att synliggöra och hylla Sveriges riktigt passionerade personer, de som brinner för sitt intresse – tidskriftsläsarna. I tävlingen medverkar närmare 70 olika titlar i jakten på att hitta den riktigt hängivna tidskriftsläsaren. Bland de medverkande titlarna återfinns allt från Kalle Anka, Bilsport och Vagabond, till M-magasin och Allers.

– Tidskriften är en symbol för vår identitet och vad vi är intresserade av. Vi vill med detta projekt visa hur viktiga våra intressen är för oss och hur viktig tidskriften är för våra intressen, säger Bodil Ericsson Torp, vd för Aller media i ett meddelande.

Samarbetet löper under 2014-2015. Sveriges mest intresserade person offentliggörs i mars 2015. För mer information om Sveriges mest intresserade besök sverigesmestintresserade.se.

Åtta.45 investerar i ny plattform för digitaltryck – köper tre nya pressar

Åtta.45 investerar i flera inkjetpressar, en arkpress och ny mjukvara.

redaktionen@branschkoll.se

De köper Lenanders Grafiska

Stora förändringar i produktionen.

redaktionen@branschkoll.se

Startup bygger ny marknadsplats där företag kan byta till miljösmarta förpackningar

Ska bli länken som effektiviserar och automatiserar processen mellan förpackningsleverantörer och köpare. Målet är att hjälpa alla små och medelstora företag att byta till förpackningar som är bättre för miljön.

redaktionen@branschkoll.se

Industrigrupp förvärvar sin tredje etikett-aktör på kort tid – köper också in sig i Norge

Etikettmarknaden konsolideras ytterligare på den svenska marknaden.

redaktionen@branschkoll.se