Tidningen Svensk Bokhandel uppköpt – ska komma närmare andra medieföretag

Svensk Bokhandel som fram tills idag ägdes av Svenska Förläggareföreningen och Svenska Bokhandlareföreningen har sålts till Thomas Peterssohn och Christer Björkin som beskrivs som ”publicister och medieägare”.

De nya ägarna är sedan tidigare majoritetsägare i Ny Teknik Group (NTG) som ger ut Ny Teknik, Teknikhistoria, Lag & Avtal och Arbetarskydd.

– Med Thomas Peterssohn och Christer Björkin får Svensk Bokhandel erfarna och engagerade ägare och kommer därmed närmare andra medieföretag. Precis som bokbranschen genomgår också tidningsbranschen en transformation och det blir allt nödvändigare med rätt kompetens på ägarsidan. Det är ett viktigt skäl till att vi nu bestämt oss för att sälja tidningen, säger Jesper Monthán, ordförande Svenska Förläggareföreningen, i ett nyhetsbrev

Unitedprofile anställer Sale support

Senaste tillskottet på Unitedprofile är Jonatan Hillerstig som kliver in i rollen som sale support och kommer bland annat jobba med kunder och support.

Här har ni nästa stjärna på Unitedprofile! Välkommen Jonatan Hillerstig som kliver direkt in och axlar rollen som Sale support! Jonatan kommer närmast från återförsäljarledet där han jobbat under sex år. Hos oss på Unitedprofile så kommer han ansvara för kundrelationer genom support, försäljning och utbildning, skriver Unitedprofile till Branschkoll.

redaktionen@branschkoll.se

De får dela på upphandling värd 13 miljoner

redaktionen@branschkoll.se

Två branschaktörer gjorde upp i domstol rörande dåliga munskydd – fick betala tillbaka 180.000

munskydd skyddsutrustning
redaktionen@branschkoll.se

Konsumentverket släpper riktlinjer för vad som gäller kring miljömarknadsföring

hållbarhet miljö

Du som är påläst, tydlig och ärlig inom miljömarknadsföring har allt att vinna.

redaktionen@branschkoll.se