The Brand Concept söker Innesäljare – Inköpare

the brand concept

The Brand Concept erbjuder profilkoncept som genom produktmedia & tjänster förstärker varumärken, marknadskommunikation och driver aktivt mot resultat. Vi är ett litet team som har vårt kontor & showroom centralt på Östermalm i Stockholm. Vi har sedan 30 år förstärkt stora delar av Sveriges företag med profil & kampanjprodukter.

Om tjänsten

Din roll blir att till största delen arbeta som innesäljare, du tar inkommande kunder, drop in och du hanterar även våra inköp.

En viktig del i arbetet är att du skall skapa bra relationer med våra kunder. Vi arbetar inte med telemarketing men vi har ett kundregister som vi löpande behöver uppdateras.

Kontakt sker via telefon och sedan utvecklas relationen via löpande telefonkontakt samt via bokade kundbesök hos oss eller via videomöte.

Vi har upparbetade kunder och arbetar uteslutande mot företag, föreningar och organisationer. I vissa fall kan du få drop-in kunder, inkommande förfrågningar via tele/mail och du är även med och representerar oss på mässor och mingel.

• Kundkontakt, försäljning, bearbetning av nya och befintliga kunder
• Kundbesök
• Korrekturhantering
• Offerthantering
• Kalkylering, förhandling
• Inköp, leveransbevakning in & utleveranser
• Delaktig i produktsortiment
• Delaktig i marknadsplanering/genomförande

Tjänsten är på heltid, måndag till fredag 8.00 -17.00, men för rätt person kan vi även tänka oss en deltidstjänst.

Varaktighet: Tillsvidare
Anställningsform: Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning

Om dig

Vi söker dig som har höga ambitioner, är en tävlingsmänniska och som vet vilken insats som krävs för att nå framgång. Vi ser gärna att du har en förmåga att snabbt kunna bygga relationer, och det är viktigt att du är strukturerad. Ett plus är om du även har en god känsla för form/design

Det finns flera möjligheter till utveckling inom bolaget, kanske är du en blivande partner i företaget?

Läs mer här: Länk till originalannons alternativt annonsörens sajt

Teko går med i Euratex

Teko har nu anslutit sig till Euratex som är det förbund som representerar den europeiska textil- och klädindustrins intressen i EU.

– Det kommer många lagstiftningar framöver som berör oss och våra medlemsföretag så det är viktigt att vi kan vara med och påverka så tidigt som möjligt på europeisk nivå. Till exempel The Green Deal som är EU:s färdplan för hållbar ekonomi där flera delar påverkar textil- och modeindustrin, säger Anne Ludvigson, styrelseordförande i Teko, i ett pressmeddelande.

EU är enligt uppgift världens näst största exportör av textilier och kläder. 2019 kom 24 respektive 29 procent av världens försäljning Från EU.

Euratex representerar omkring 160.000 företag med en omsättning på 162 miljarder euro och 1,5 miljoner arbetstagare. Mer information hittar du här.

redaktionen@branschkoll.se

Leverantör öppnar nytt showroom i centrala Stockholm tillsammans med två andra varumärken

redaktionen@branschkoll.se

Profilservice-bröderna utsedda till årets unga företagare

profilservice

Adam och Johan Zollner som tillsammans driver WDP Profilserivce har utsetts till årets unga företagare i Linköping, i den årliga tävlingen som Företgarna anordnar.

Delar av motiveringen lyder så här:

Kunderna är allt från enmansföretag till globala verksamheter och oavsett omfattning kan företaget leverera varor efter varje kunds förutsättningar. Detta tack vare att organisationen är skalbar och smart uppbyggd. Allt från egen tryckproduktion in-house till ansvarsfull handel med lokal närvaro i Asien. Man satsar hårt på, att så långt det är möjligt, arbeta med cirkulär ekonomi och leverantörerna måste arbeta med justa villkor och hållbarhet. 
År 2015 bildades koncernbolaget Zollner Group där Profilservice ingår tillsammans med systerföretaget Nordic Souvenir och som de också driver flera projekt och löpande samarbeten med.
.. läs mer här.

I och med det här går man nu vidare till regionfinalen.

I videon nedan kan du se en 2 minuter lång intervju med bröderna Zollner som Företagarna gjort.

redaktionen@branschkoll.se

Team Workwear fortsätter värva medlemmar – ny yrkesbutik hoppar på

yrkeskläder

Senaste medlemmen i Team Workwear är Total Skydd & Underhåll, en yrkesbutik med bas i Flen som anslöt sig nu i början av juni.

– Det känns väldigt kul och spännande. Att kunna driva kedjan tillsammans mot nya gemensamma mål ger en otrolig möjlighet till utveckling för oss alla. Och med en gemensam plattform för inköp och marknadsföring blir vi otroligt starka tillsammans, säger Anders Karlsson, vd på Total Skydd & Underhåll i ett pressmeddelande.

Total Skydd & Underhåll grundades år 2000 och 2019 tog de nuvarande ägarna Sandra Åslund och Anders Karlsson över, efter att dåvarande ägare gick i pension.

Företaget jobbar med försäljning av arbetskläder och hygienprodukter under eget varumärke samt skyddsutrustning. Och den största delen av försäljningen sägs ske till företag, stat och kommuner.

– Vi är mycket glada över att ha Total Skydd & Underhåll med som nya medlemmar i kedjan. Anders och Sandra har mycket energi, lång erfarenhet från branschen och av att driva butik. Det ska bli kul att jobba med dem i deras och våra gemensamma satsningar framöver, säger Per Spett, kedjeledare på Team Workwear.

LÄS OCKSÅ: Team Workwear knyter till sig tre nya butiker

Den som räknar vet att det här blir den fjärde nya butiken som ansluter sig till Team Workwear-kedjan i år. Intresset för medlemskap i kedjan är stort berättar kedjeledare Per Spett:

– Intresset är stort och det finns ett tydligt behov av en frivilligkedja inom workwear idag – en marknad med många fristående butiker som drivs av duktiga entreprenörer som vill fortsätta att driva och utveckla sitt företag. För dem är vi en perfekt partner för att kunna stärka affären gentemot de centralägda kedjorna.

redaktionen@branschkoll.se