Sunne

Tetra Pak söker Senior Processingenjör

Tetra Pak Packaging Material Sunne AB tillverkar förpackningsmaterial för Tetra Rex, en förpackning för flytande livsmedel. Vår produktion består av att konvertera plastbelagd papperskartong till förpackningar genom tre operationssteg; laminering, tryckning/stansning och kantförsegling. Vi är ca 240 anställda i Sunne och ca 40 personer i Skoghall. Vi prioriterar säkerheten först och jobbar hela tiden med ständiga förbättringar inom hela verksamheten i enlighet med WCM – World Class Manufacturing.

Jobbsammanfattning

Drivs du av att utveckla både dig själv och andra samt vill arbeta med ständiga förbättringar i en produktionsmiljö? Då är detta en tjänst för dig!

Vi söker en Senior Processingenjör till kantförsegling och pallettering där du kommer ingå i ett team med ingenjörer som utvecklar processavsnittet. Du kommer arbeta med med olika typer av förbättringsarbete för att utveckla produktionsutrustning, metoder och arbetssätt. Arbetet sker genom World Class Manufacturing (WCM), som är ett systematiskt arbetsätt för ständiga förbättringar och reduktion av förluster. 

Inom produktionsavsnittet arbetar totalt ungefär 70 personer som processingenjörer, arbetsledare och operatörer. Du kommer ha personalansvar för en produktionsgrupp med operatörer. Positionen är tillsvidare och baserad i Sunne och du rapporterar till processchefen för produktionsavsnittet.

Arbetsuppgifter

Som senior processingenjör kommer du:

 • Delta i daglig verksamhetsstyrning för produktionsavsnittet 
 • Bidra till effektiv drift genom att analysera, lösa och prioritera produktionsavvikelser 
 • Aktivt delta i förbättringsarbete med utgångspunkt från World Class Manufacturing (WCM)
 • Leda och utveckla andra i arbetet med ständiga förbättringar 
 • Träning och coachning av kollegor med avseende på rutiner och metodik
 • Utveckla maskinutrustning och processer
 • Ha personalsansvar för en grupp av produktionsoperatörer bl.a. relaterat till arbetsmiljö, resultat och kompetensutveckling
 • Självständigt ansvara för planer, införande och uppföljning av resultat 

Vem du är

Vi söker en person med erfarenhet att arbeta med förbättringsarbete i produktionsmiljö. 

Du har några års arbetserfarenhet i en ledande roll inom tillverkande industri. Du kan även vara en driven nyutexaminerad student inom inom teknik. Du har vana att arbeta mot gemensamma mål tillsammans med andra. Tror du att detta kan vara rollen för dig uppmanar vi dig att söka!

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker därför dig som är ansvarsfull och har en fallenhet för att motivera dina medarbetare och skapa ett gott arbetsklimat. Du är engagerad och har en stark vilja att utveckla dig själv och ditt team i strävan mot gemensamma mål. Du tycker om att jobba i en miljö som ständigt utvecklas och förändras och du har en utvecklad förmåga att upprätthålla gott samarbete och en bra kommunikation såväl internt som externt.

Mycket god svenska och engelska i tal och skrift är ett krav.

Vi erbjuder dig 

 • Spännande utmaningar med gott om möjligheter för utveckling i en global miljö
 • En företagskultur med ständiga förbättringar och innovation där våra medarbetare möjliggör synliga resultat för framtiden
 • Anställningsvillkor med lika möjligheter som värderar mångfald och inkludering
 • Marknadsmässiga och konkurrenskraftiga lönevillkor
Läs mer här: Länk till originalannons alternativt annonsörens sajt
Annons