Sölvesborg

Teko Tryck söker Produktionsarbetare

Teko Tryck AB bildades 1983, med en affärsidé inriktad främst på screentryck mot promotion-branschen. Verksamheten har utvecklats och idag levererar vi bl.a. till profilkunder, designers och distributörer av hemtextil, världen över. Med lång branscherfarenhet, ett stort engagemang samt fokus på kvalitet och hög effektivitet, skapar vi ett arbetssätt som mer liknar ett samarbete än förhållandet leverantör-kund. Vi arbetar med hög flexibilitet och korta ledtider. Vårt mål är att tillfredsställa varje kunds krav och helst överträffa deras förväntningar.

Vill du få möjlighet att vara med på ett företag som befinner sig i en expansiv fas och som levererar produkter världen över?

Arbetsuppgifter

Produktionsarbete, alla på ett tryckeri förekommande arbeten såsom screentryck, operatör, inställningar av tryckmaskiner, tvätt av schabloner, märkning, packning, stansning, strykning mm.

Vad kan vi erbjuda dig som medarbetare?

Vår företagskultur präglas av entreprenörskap och korta beslutsvägar där gemenskap, engagemang och glädje är viktiga element som skapar trivsel hos våra anställda. För en framtida medarbetare på TekoTryck AB finns det inga hinder utan bara möjligheter. Om du vill vara delaktig och är den vi söker är du välkommen till ett personligt företag där vi påverkar vår framtid tillsammans.

Personlighet och kompetens

Som person är du ambitiös, ansvarstagande och engagerad. Du strävar efter att leverera ditt yttersta och har hög arbetsmoral. Du är lyhörd för din arbetsledares/chefs behov och kan snabbt anpassa dig till olika arbetsuppgifter. Du kan arbeta både självständigt och i lag.

I första hand söker vi dig som har minst några års erfarenhet av produktionsarbete.

Tekniskt kunnande/intresse, erfarenhet av Office 365 eller erfarenhet av ledarskap (professionellt eller privat), ses som meriterande.

Du har goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift, samt grundläggande behörighet (gymnasiet, folkhögskola eller komvux)

Om du vill vara delaktig i ett expansivt företag och passar in på beskrivningen ovan är du välkommen till ett personligt företag där vi påverkar vår framtid tillsammans.

Läs mer här: Länk till originalannons alternativt annonsörens sajt

Förpackningar med dolda koder – framtidens sopsortering testas i Köpenhamn

Man kallar det den heliga gralen 2.0 och det ska revolutionera hur vi sorterar förpackningar.

redaktionen@branschkoll.se

100 förslag för en hållbar livsmedelsindustri – mer återvinning och fler förpackningsfria alternativ diskuteras

redaktionen@branschkoll.se

Förpackningsstartup tar in 13 miljoner

redaktionen@branschkoll.se

Nordic Paper investerar för ökad pappersproduktion

redaktionen@branschkoll.se