Vetlanda/Jönköping

Tecca söker Marknadskoordinator

Nu förstärker vi marknadsavdelningen inom vår företagsgrupp som består av TECCA, T-Emballage och Väggmaterial. Samtliga bolag befinner sig i en expansiv fas med fokus på att stärka sina varumärkespositioner på marknaden.

Vår företagsgrupp, idag bestående av tre bolag, ingår som ett affärsområde inom Salix Group som är en del av den börsnoterade koncernen Volati. Samtliga tre bolag har fullt fokus på expansion och tydlig varumärkespositionering så därför vill vi stärka upp marknadsorganisationen ytterligare och har som utgångspunkt att våra varumärken ska ha en tydlig och särskiljande position på marknaden. Inom grupper jobbar vi efter ett tydligt värderingsdriv med fokus på att i respektive bransch ta ledning i att utveckla hållbara lösningar för en positiv utveckling av vår värld.

Vad erbjuder vi?

Vi vill mycket men saknar dig som ytterligare kan stärka upp i arbetet med att kontinuerligt utveckla våra varumärkens position på marknaden. Vi hittar gärna egna vägar och har höga ambitioner vilket utvecklat ett energifyllt, påhittigt och öppet klimat med motiverade team inom samtliga bolag. Du får en möjlighet att utveckla din förmåga att både jobba långsiktigt varumärkesbyggande samt vara med och ta fram aktiviteter som genererar säljdriv.

Du är med och driver och utvecklar den operativa kommunikationen i olika medier i dialog med interna och externa intressenter. Vi ser gärna en erfarenhetsmix av formgivning, foto och rörligt material samt att du proaktivt delar med dig av kreativa idéer och inslag.

Vi jobbar, tänker och diskuterar givetvis mycket tillsammans men önskar även att du tar ett koordinerande ansvar för vissa aktiviteter och projekt så som exempelvis kampanjer i sociala medier, mässor och event.

Vidare ansvarar du för att våra säljteam har relevant och aktuellt säljstödsmaterial i form av presentationer, broschyrmaterial, digitala utskick och webbinnehåll. En del av arbetet består även i att administrativt säkerställa att olika databaser och säljkanaler har uppdaterad produktinformation.

Marknadsavdelningen består idag av en marknadschef och en digital marknadskommunikatör. I dagsläget jobbar vi fördelat över bolagsgränserna men det kan komma att bli en mer fokuserad indelning i framtiden.

Detta är du:

Vi tror att du är en person som trivs i att utveckla och utvecklas. Du är aktiv och idérik och inspireras av att jobba tillsammans med andra i en kreativ och öppen miljö. Att världen förändras snabbt ser du som en kul utmaning. Vi förutsätter att du har öga och handlag för formgivning i olika format. Du förstår innebörden av att konsekvent hålla sig inom en given varumärkesplattform, form- och budskapsmässigt, men kan även ha fingertoppskänslan för att avgöra när det kan vara rätt att göra smärre avsteg. Du kommer att ha stor flexibilitet i din arbetsdag vilket förutsätter självledarskap och förmåga att strukturera uppgifterna samt våga ta egna beslut.

Detta kan du:

En stor del av vardagen innebär att vara delaktig i samarbeten med andra personer och funktioner, såväl i det löpande som i olika projekt. Du bör därför trivas med att jobba tillsammans med andra och även känna dig bekväm i att ta en aktiv roll i att driva frågor och projekt framåt. Personlighet och inställning är viktigare än exakt rätt erfarenhet men det är naturligtvis en fördel om du känner dig hemma i att utifrån en strategisk utgångspunkt producera olika typer av innehåll för relevanta marknadsföringskanaler.

Önskvärt:

  • Du är utbildad inom eller har jobbat med liknande frågor inom marknadsföring.
  • Du är van vid att skapa innehåll med vedertagna programvaror samt administrera och publicera detta främst i olika digitala kanaler.
  • Fallenhet för copy och foto/film är ett plus.
  • Gärna erfarenhet av att arbeta med CMS så som WordPress, Umbraco eller liknande
Läs mer här: Länk till originalannons alternativt annonsörens sajt
Annons