Stockholm

Team Workwear söker Marknadsassistent

Vill du arbeta i en varierad roll med B2B-fokus där ena dagen inte är den andra lik? Trivs du i en självgående roll med många kontaktytor? Team Workwear söker dig som brinner för kommunikation, är strukturerad och gillar att ha många bollar i luften.

Om Team Workwear
Team Workwear är Sveriges ledande medlemsdrivna butikskedja inom arbetskläder och profilering. Vi är en rikstäckande kedja med 34 butiker utspridda från Luleå i norr till Skurup i söder. Från huvudkontoret i centrala Stockholm stöttar vi medlemsbutikerna med bland annat konkurrenskraftiga inköpsavtal, gemensamma marknadsaktiviteter, digitala tjänster och e-handel. Kedjan är nu inne i en spännande expansions- och utvecklingsfas.

Om tjänsten
Rollen som inköps- och marknadsassistent är mycket varierad och du kommer att vara involverad i många utav kedjans arbetsområden. Det innebär allt från dagligt operativt marknadsarbete till att jobba med events och mässor. Du kommer även att arbeta en del administrativt med uppdateringar av vårt sortiment och vår produktdatabas. I rollen har du många kontaktytor då du har ett nära samarbete med våra butiker, leverantörer samt webb- och reklambyråer.

Initialt kommer rollen vara mest lutad åt marknadskommunikation då vår marknadsansvarige är på föräldraledighet från februari fram t.o.m. augusti 2022. Det innebär att du under denna tid ansvarar för genomförande av marknadsaktivitetsplanen, skapar content och administrerar våra sociala kanaler, har hand om kedjans digitala utveckling och ansvarar för den publika och interna webben. Du arbetar både självständigt och tillsammans med olika byråer.

Vi söker dig som har:

 • eftergymnasial utbildning inom marknadsföring, kommunikation och/eller ekonomi.
 • hög digital kompetens och förståelse.
 • ett stort intresse för B2B marknadsföring.
 • goda kunskaper i Excel.
 • erfarenhet av att planera, genomföra, följa upp olika aktiviteter.
 • mycket goda kunskaper i svenska och är en duktig skribent med förmågan att anpassa tonalitet efter sammanhang och kanal.
 • vana av att arbeta med sociala medier.

Det är meriterande om du

 • tidigare jobbat i ett CMS system.
 • är en van användare av Adobe Creative Cloud (Illustrator, Indesign, Photoshop).
 • jobbat med Apsis eller annan liknande tjänst för e-postmarknadsföring.

Personliga egenskaper

 • Du är social och trivs med att ha många olika kontaktytor.
 • Du stimuleras av en bred variation i arbetsuppgifterna och motiveras av att vara med på en tillväxtresa.
 • Du har förmågan att planera och strukturera din tid så du får saker och ting gjorda i rätt tid och med rätt kvalité.
 • Du är en lagspelare som både motiverar och utmanar både dig själv och dina medarbetare.
 • Du är prestigelös, öppen och fylld av energi.
 • Du har mycket god samarbetsförmåga.

Placering & Start
Tjänsten är placerad på huvudkontoret på Stora Essingen i Stockholm. Tjänsten är tillsvidare och ska tillsättas så snart som möjligt. Då vi läser ansökningar och intervjuar löpande så uppmanar vi dig att skicka in din ansökan snarast för att säkerställa att du kommer med i processen. Vi ser fram emot din ansökan.

Läs mer här: Länk till originalannons alternativt annonsörens sajt
Annons

Horizon krokar arm med robot på Scanpack

Förpackningsmässan Scanpack i Göteborg är tillbaka efter pandemin och den 4-7 oktober öppnar man dörrarna. En av utställarna är Horizon som i år har krokat arm med robottillverkaren Omron i sin monter för att visa smarta lösningar inom efterbearbetning.

Scanpack är för dig som är involverad i förpackningens värdekedja, från koncept och design till produktion och logistik.

Horizon på Scanpack

– Inom förpackningsindustrin används sedan ett tiotal år tillbaks våra falsmaskiner för farmaceutisk falsning av bipacksedlar, stansmaskiner för förpacknings- och skyltproduktion, boklimbindning och broschyrhäftning för instruktions böcker med mera, säger Paul Jakobson på Horizon.

Genom att arbeta med robotar i efterbehandlingen så kan operatören koncentrera sig på små justeringar och kontrollera kvaliteten istället för att göra repetitiva uppgifter som att lasta i och ur material.

Robotar för samarbete

– När det gäller Omron så visar vi en kollaborativ robot som kan göra olika former av iläggning eller avlägggning i maskinsystemen, säger Paul Jakobson.

Horizon och Omron fins i monter A03:22.

redaktionen@branschkoll.se
Annons

Grafiskt uppköp i Skellefteå

redaktionen@branschkoll.se
Annons

”Det kommer bli alltmer komplicerat och resurskrävande att upphandla grafisk produktion och tryck”

Trycksaksförmedlare informerar om läget i pappersbranschen – och ger sina råd till trycksaksköparna – och därmed också till tryckerierna.

redaktionen@branschkoll.se
Annons

Sveriges Tidskrifter med seminarium om ”papperskrisen”

Printpool och Kapero är inbjudna som experter.

redaktionen@branschkoll.se
Annons
Annons
Annons
Annons